Klaar met corona: kom langs bij Charly Lownoise & Mental Theo Experience!

Partyscene Redactie | 28 juni 2020
nieuws


Woensdagavond kondigde premier Mark Rutte een verdere versoepeling van de huidige coronamaatregelen aan; onder andere geen maximumaantallen voor evenementen meer, mits er voldoende zitplaatsen zijn. Het legendarisch DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo staat daarom nu te popelen om zo snel mogelijk weer live op te gaan treden. Hun uitverkochte afscheidsconcert ‘Final Show’ in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april jongstleden werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus.

Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo & Charly de periode tot aan de uitgestelde Ziggo Dome-show onderbreken met een nieuw en bijzonder evenement: ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’, op vrijdag 10 juli aanstaande van 20.00 uur tot 00.00 uur in Poppodium 013 in Tilburg.

De voorverkoop start morgen (zaterdag 27 juni) vanaf 10.00 uur via deze ticketlink.

Het idee is om maximaal 100 bezoekers een persoonlijke en intieme live-ervaring met de twee happy hardcore helden te bieden. Om de 1,5 meter-regel na te leven en zo de richtlijnen van het RIVM te waarborgen, zitten de bezoekers tijdens het evenement.

De avond ziet er globaal als volgt uit:

  • 20.00 uur: entree 013 Tilburg
  • 21.00 uur: classic house set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 21.30 uur: Q&A door interviewer (met vragen uit het publiek)
  • 22.00-23.30 uur: start concertregistratie ’25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo’ (met beelden van de twee uitverkochte Ziggo Dome shows in februari 2019)
  • 23.30 uur: DJ set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 00.00 uur: einde

Na afloop krijgen de bezoekers een goody bag mee.

Live-stream ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’

Naar verwachting zal de ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’ in no-time uitverkopen. Om alle fans tóch de mogelijkheid te bieden dit unieke evenement bij te wonen, wordt het volledig live gestreamd in HQ audio en video. Voor de live-stream zijn tickets te koop,

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws