Warenhuis TK Maxx verkoopt kerstornamenten voor het goede doel

Partyscene Redactie | 28 oktober 2021
nieuws

Naast shoppers veranderen in schatzoekers, stelt warenhuis TK Maxx zich ook als doel om kwetsbare kinderen en jongeren uit lokale gemeenschappen te helpen om zich optimaal te kunnen ontplooien. Hierbij ligt de focus voornamelijk op het creëren van een betere gezondheid, meer opleidingskansen en het bestrijden van armoede onder lokale kinderen en jongeren. Hiervoor ondersteunt het warenhuis een aantal lokale en landelijke goede doelen. 

TK Maxx-klanten kunnen zelf tijdens de feestdagen bijdragen aan de donaties voor deze goede doelen door speciale kerstornamenten in de winkel te kopen. Deze té schattige kerstornamenten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor ieder verkocht item (aankoopprijs €4,99) wordt €1,50 aan het goede doel gedoneerd. Het warenhuis verkoopt bij de kassa ook duurzame tassen. Deze 'Bags For Life' komen in allerlei kleurrijke printjes en in twee verschillende maten. Van iedere verkochte tas wordt €0,20 (aankoopprijs €1,49) of €0,15 (aankoopprijs €1,29) gedoneerd aan de goede doelen.

TK Maxx werkt momenteel samen met vier goede doelen in Nederland:

  • Stichting Beatrix Kinderziekenhuis
  • Nationaal Fonds Kinderhulp
  • Vrienden van het Sophia
  • Stichting Het Vergeten Kind

TK Maxx heeft sinds 2004 al ruim €60 miljoen ingezameld in Europa om kwetsbare kinderen en jongeren te helpen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Alleen al in 2018 werden ruim 5000 kinderen en jongeren geholpen via goede doelen die werden ondersteund door TK Maxx.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws