Tiny Orca: een professionele app voor dj's en producers

Peter Güldenpfennig | 16 februari 2013
onbekend


Redelijk druk en in ieder geval gemoedelijk, dat is wat de Dancefair op de eerste dag typeert. Waar de beurs vooral een verzameling gear en software is om mee te produceren en te deejayen, zijn er ook enkele partijen aanwezig die dingen nét iets anders doen.

Neem Tiny Orca, een bedrijf die vandaag iets te vieren heeft, want vandaag is de officiële start. Ze lanceren dus op de Dancefair, en een betere plek hadden ze niet uit kunnen kiezen. Elke dj en producer wilt tegenwoordig een app, en dat is precies wat Tiny Orca doet. Via een makkelijk CMS vol dropdown-menu's kun je makkelijk een eigen app samenstellen vol afbeeldingen, links en eigenlijk alles wat je belangrijk vindt om jezelf aan de man te brengen. Je hoeft niet bang te zijn dat het bij een statische app blijft, want updaten van de app werkt zoals het updaten van een website of blog, alleen dan makkelijker.

Er staan nog een hoop nieuwe dingen op stapel voor de Tiny Orca app-maker. Zo kun je binnenkort een geolocatie-functie aan je app toevoegen. Stel je voor dat je ergens staat te deejayen en iemand met jouw app komt binnen een bepaalde straal van het optreden, kun je er voor laten zorgen dat de app diegene automatisch op de hoogte brengt en ook een link meestuurt voor diegene om tickets aan te schaffen.

Je kunt uit verschillende soorten pakketten kiezen, gebaseerd op hoeveel content je wilt toevoegen aan je app. Het mooiste is misschien nog wel dat je in een keer je app geschikt kan maken voor iOS en Android, dus ook daar heb je geen omkijken meer naar.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.tinyorca.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws