Afrojack: van rood naar blauw in 1 dag.

Peter Güldenpfennig | 28 februari 2013
onbekend


afrojack2Muziek maken kan 'ie wel, die Afrojack. Met netjes tussen de lijntjes blijven heeft hij meer moeite. Gewend aan de veilige vierwielaandrijving van zijn Audi R8 V10, ging hij een uur na aanschaf al in de mist met zijn Ferrari 458. Boem, Ferrari naar de klöte. Meneer zelf vond het overigens helemaal niet zo erg, in een berichtje op twitter plaatste hij een foto waarop hij trots poseert naast zijn gesloopte supercar. Voor de oplettende lezertjes: ze komen niet met z'n drieën uit de Ferrari, want dat past natuurlijk niet. Zijn vriendin en tourmanager reden er in een andere auto achter en zaten dus front row toen Nick van de Wall zijn slippertje maakte.

Afrojack heeft blijkbaar meer geld dan stuurmanskunsten want een dag later staat op twitter wederom een foto van de dj, achter het stuur van een..... blauwe Ferrari 458. Best een baas dus, al zijn we benieuwd hoe lang hij zijn wagen deze keer op de weg weet te houden.

In Italië zijn ze in ieder geval blij met onze Nick, een betere klant kun je je natuurlijk niet wensen. Om hem ervan te overtuigen dat ook nummer 3 weer een Ferrari moet worden heeft hij een kekke koptelefoon met de 'cavalino rampante' gekregen.

Overigens heeft Afrojack wel eerder dezelfde auto in verschillende kleuren gehad. Zijn (ex?) Audi R8 ging van wit naar matblauw en onlangs nog naar überlelijk matzwart met gouden details.

afrojack3

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws