De 5 fashiontrends aankomend festivalseizoen

Peter Güldenpfennig | 19 april 2013
onbekend


Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dit zal veel danceliefhebbers hun hart sneller doen laten kloppen. Maar voor veel mensen, en dan richten we ons even tot de vrouwen, brengt dit ook een stukje stress met zich mee. Een festival is namelijk de ultieme plek om je van je beste en meest fashionable kant te laten zien. Dus rest ons de vraag: wat zijn de trends van het aankomende festivalseizoen?

  1. Natural make-up! Op festivals is het niet de bedoeling dat je een laag make-up ziet. Kies voor een subtiele lipgloss, breng wat blush aan voor een zomerse look, doe alleen mascara op je bovenste wimpers en zorg voor wat slag in je haar.
  2. Franjes! Tassen, shirts, sandaaltjes, maar ook bikini’s met franjes zijn helemaal hip. Op een warme festivaldag volstaat een bikinitop met franjes prima.
  3. Laarsjes! Kies voor een stoere look door biker boots of cowboylaarsjes onder je jurkje of broekje te dragen. Bijkomend voordeel: geen vieze en zere voeten door slappe sandaaltjes. Of speel gedurfd in op een regenachtige dag door regenlaarzen te dragen, deze worden namelijk ook in hippe modellen verkocht.

  4. Shorts! Korte spijkerbroekjes en dan het liefst met een vette print of in een andere kleur, is dé festivaltrend van dit jaar. Creëer een nonchalante look door er een oversized, iets doorschijnend, shirt bij te combineren.
  5. Accessoires! Doe een leuk hoedje op of knoop een shawltje in je haar. Kies niet voor grote oorbellen, maar doe juist een gave statementketting om. Of kies voor een paar verschillende armbanden en ringen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws