Bang & Olufsen BeoLab 14: compact surround-systeem

Ivo Mollemans | 17 mei 2013
onbekend


Het nieuwe BeoLab 14 surround sound-luidsprekersysteem van Bang & Olufsen is nu verkrijgbaar. Het elektronicabedrijf brengt met de BeoLab 14 een combinatie van goed akoestisch geluid en een modern compact design. Zo is het naast het gehoor, ook een lust voor het oog.

Het systeem bestaat uit een sculpturale subwoofer en luidsprekers met een diameter van slechts zestien centimeter. De subwoofer is de versterker voor elk van deze luidsprekers en produceert daarnaast een indrukwekkend basgeluid. Door de compacte en moderne vorm stoort het systeem niet in je interieur.

Het formaat van het systeem doet niets af van de kracht van het geluid. De kwaliteit van geluid staat bij Bang & Olufsen hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van de BeoLab 14 streefde het bedrijf naar de optimale overdracht van het geluid dat de producers willen overbrengen naar hun luisteraars. De luidsprekers zijn daarom op verschillende mensen, ruimtes en omgevingen getest.

De luidsprekers zijn er in verschillende kleuren en zijn op alle televisiemerken aan te sluiten. Het surround-systeem is te koop bij Bang & Olufsen-showrooms. Het systeem is verkrijgbaar vanaf €2.995.


dkd

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws