Festivalschoenen voor mannen

Ivo Mollemans | 19 juni 2013
onbekend


Wil je als vrouw weten wat de laatste fashiontrends zijn festivalgebied? Even 'Googlen' en je bent gered. Als man ligt dit vaak even anders. Maar ook voor het mannelijk geslacht is het fijn om er volgens de laatste trends bij te lopen.

Festivalschoenen

Al eerder hebben wij de 5 musthave sleehakken en sandalen voor de vrouwen op een rij gezet. Zie hieronder de hotste festivalschoenen voor mannen op een rij.

  • De gymp. Gympjes zijn weer helemaal terug in het straatbeeld. De schoenen werken goed op festivals doordat ze lekker lopen en best een beetje vies mogen worden. Daarnaast kunnen veel gympen gewoon in de wasmachine.

Omoda.nl – Diesel €99,-gymp
gymppppp

 

 

 

NewBalance.com – New Balance $79,99

 

  • Veterschoenen. De nettere variant van gympen zijn deze zomer helemaal hot en geven je outfit een chique look. Gaaf onder een korte chino!

Zalando.nl - Clae €99,95 schoennn

 

 

 


Sarenza.nl
 – Kickers €103,20

  •  Enkelboots. Ja, ook mannen kunnen laarzen dragen. Deze boots geven je een stoere uitstraling. Nog een voordeel: als het regent krijg je geen natte sokken!

MenatWork.nl – Footwork 89,99 ada

sheee

 

 

 

 

Intreza – Invito 129,99

 

 

Niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd nog naar Shoeless Festival gaan. Op dit festival zijn schoenen verboden en dans je op je blote voeten (of sokken)!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws