200 shotjes bij Bar Tender

Ivo Mollemans | 3 juli 2013
onbekend


Wil je eens wat anders dan een plain tequila? Misschien is de Rotterdamse shooterbar Bar Tender dan iets voor jou. Deze bar heeft maar liefst 200 shotjes op de kaart! Wat dacht je van de Flaming Lambourgini, de Monkey Brains of de King Kong?

Shooter- en entertainmentbar

Een echte shooterbar had de grootste havenstad van Nederland nog niet, dus opende Jeff Verbeek op 27 oktober vorig jaar de deuren van Bar Tender. Naast het ruime assortiment aan shots, schenken Jeff en zijn personeel ook cocktails, mixdrankjes en andere (alcoholische) versnaperingen.

Bar Tender is een echte entertainmentbar. Naast het feit dat ze van elk shotje en drankje een show maken, zetten ze de bar ook geregeld 'in de fik'. Dankzij de gratis entree is Bar Tender de perfecte plek om even in te komen voor een flink avondje stappen in Rotterdam.

Wil jij zelf de vetste shotjes maken? Bar Tender geeft ook workshops. Let op: alles wat je maakt, moet je ook opdrinken!

Bar Tender
Coolsingel 83a Rotterdam
di t/m za 20.00 – 02.00
Schotjes vanaf €2,50

dddd

Populair

Wat het populairste shotje is, is volgens Jeff moeilijk te zeggen. 'Een groep drinkt vaak hetzelfde en deze shot wordt dan de hele avond besteld.' De meest gedronken cocktail in Rotterdam is volgens Jeff de Pornstar. Zelf een keertje maken? Check hieronder het recept.

ddsdPornstar
40 ml wodka
20 ml vanille likeur
30 ml vanille/suikerwater
40 ml passievruchtpuree
Eiwit

Shake alle ingrediënten, waardoor je een schuimlaagje krijgt. Serveren in een Martini-glas en daarnaast een glas prosecco.

Ben je benieuwd naar andere recepten of wil je meer weten over cocktails, shotjes en mixdrankjes? In Clublife #2 leer je alles wat je moet weten om een goede cocktail te shaken!


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws