Longfit shirts van Girav

Peter Güldenpfennig | 18 juli 2013
onbekend


Dat Nederlanders tot de langste mensen ter wereld behoren mag inmiddels wel bekend zijn bij iedereen. Nederlandse mannen zijn gemiddeld 1.81m en bijna een derde van de Nederlandse mannen tot 30 jaar is langer dan 1.88m. Bij dergelijke lengtes hoort passende kleding maar helaas schort het daar nogal eens aan in de meeste winkels. Koop een maat groter en fabrikanten denken meteen dat je ook een stuk breder of dikker bent. Het Nederlandse Girav heeft hier wat op bedacht en komt met een kledinglijn die bestaat uit een ruime selectie aan longfit shirts.

Divers_Girav

Long Fit maatsysteem

De longfit shirts van Girav zijn shirts in lengtematen die tot stand komen doordat er gebruik gemaakt wordt van het Long Fit maatsysteem. Shirts komen in drie soorten lengtematen: Standard Long voor mannen met een gemiddelde lengte, Long Fit (LF) voor mannen vanaf 1.85/1.90 tot 2.00m en Extra Long Fit (XLF) voor mannen vanaf 2.00m.

Materiaal

De shirts worden gemaakt van Amerikaans katoen en het doek wordt voorgekrompen. Dit betekent dat je een shirt koopt wat kwalitatief sterk is en amper krimpt, ook na vele malen wassen. Wel zo prettig want zo blijven de shirts goed in model.

Inmiddels heeft Girav een grote selectie aan basic shirts in het assortiment. De meeste modellen zijn in zwart en wit leverbaar, en daarnaast een aantal modellen in meerdere kleuren. Ook heb je de keuze uit shirts met verschillende soorten boordjes. Zowel t-shirts, casual regular shirts als polo's en shirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar.

Dameslijn

Ondanks dat de shirts met de lange man in het achterhoofd gemaakt zijn, vergeet Girav ook de vrouw niet. Doordat de vraag naar damesshirts sterk stijft heeft Girav het plan om in 2014 een dameslijn te lanceren. Hiervoor moet je dus nog even geduld hebben.

Girav

Heb je zelf interesse in een shirt van Girav of wil je meer weten? Kijk dan op http://www.girav.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws