Van Gils LIVE: een geurlijn voor 'real men'

Peter Güldenpfennig | 4 september 2013
onbekend


Een lekker luchtje: welke man gebruikt het nou niet? Iedereen wil wel lekker ruiken, gewoon voor zichzelf of om anderen te verleiden. Maar als het aan Van Gils ligt, dan gaat het verder dan dat: een geur is ook een imago, het moet bij je passen en benadrukken wie je bent. Hun nieuwe geurlijn 'LIVE' staat volgens Van Gils voor 'het maken van eigen keuzes, genieten van het hier en nu en het waarmaken van dromen', en is gericht op 'real men': het soort man wat volgens Van Gils in iedere man schuilt en die 'stoer, zelfverzekerd, en sophisticated' is. Een 'real man' is een man 'die weet wat hij wil en pas stopt als hij het heeft.' Voor dit type man is 'LIVE' bedoeld.

Opbouw

Je kan om de beschrijving lachen maar het is eerlijk waar, de geurlijn ruikt zeer prettig en is enorm herkenbaar, net als de klassieke Van Gils-parfum. 'LIVE' is opgebouwd uit drie lagen: allereerst een fruitige geur bestaande uit sinaasappel en grapefruit. Deze wordt vervolgens gecombineerd met de geur van de Indiase grassoort vetiver en een beetje patchouli en wordt afgesloten met texturen van leer en vanille.

Dit klinkt overdreven gezocht, maar geloof ons:  het geurenpalet is zeer prettig en herkenbaar. Wat ons betreft een blijvertje en we kunnen de lijn dan ook niet hard genoeg aanraden.

De lijn bestaat uit een eau de toilette, een aftershave, een deodorantstick, een deodorantspray en een douchegel en is nu verkrijgbaar.

Eau de toilette 75 ml: € 50,84
Eau de toilette 40 ml: € 34,57
Aftershave 40 ml: € 27,45
Douchegel 150 ml: € 17,79
Deodorant stick 75 ml: € 21,35
Deodorant spray 150 ml: € 21,35

Genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Ga voor meer informatie naar vangilsparfums.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws