ADE: De mobile-app

Rick Francissen | 9 oktober 2013
onbekend


Een overzicht van alle playground-, conference- en festival-events in je broekzak. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren als je van plan bent meerdere dingen te gaan doen tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit vonden de organisatoren van het ADE ook en daarom maakten ze weer een ADE-app voor Android en iOS.

De app heeft alles te bieden wat de officiële website ook heeft, plus nog wat kleine extraatjes zoals de verbinding met social media. Zo heb je een aparte tab 'social', die de laatste updates op Facebook, Twitter en Youtube weergeeft rondom het ADE.

Verder is er een duidelijk overzicht van het totale programma van woensdag tot en met zondag. Onder 'program' zijn de drie categorieën festival, playground en conference apart ingedeeld. Deze zijn per stuk weer opgedeeld in verschillende mapjes. Zo scroll je door de verschillende festival-events door te zoeken op locatie, artiest of evenement per dag. Ook de verschillende playground-events zijn op deze manier te doorzoeken. De conferenties worden opgedeeld in 7 deelaspecten. Voorbeelden hiervan zijn het ADE Next en de ADE University.

Onder het kopje 'blog' kun je de laatste nieuwsartikelen lezen die op de blog zijn geplaatst van de ADE-website. Ook hier is onderscheid gemaakt tussen de drie hoofdcategorieën.

Bondige info en FAQ worden in de categorie info geplaatst. Ten slotte kun je tickets winnen door Kroodle op Facebook te liken en je persoonlijke gegevens in te vullen.

Al met al is de ADE-app erg handig en overzichtelijk. Je kunt makkelijk op je mobiel uitzoeken waar je moet zijn. De app is nu beschikbaar in de App Store voor Apple-apparaten en de Play Store voor Android.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws