ADE: Skyline dj'en bij Pioneer

Peter Güldenpfennig | 17 oktober 2013
onbekend


Zowel voor gevorderden als beginnende dj's heeft Pioneer op het Rokin te Amsterdam een hele gave ruimte ingericht. Met zicht op de skyline kun je je eigen dj-skills uitchecken. Diverse digital dj-producten van Pioneer staan er, vrij om getestdrived te worden door het publiek.

De ruimte is flink en dus kon Pioneer uitpakken. Hoewel de ruimte op zes hoog zit en er geen lift aanwezig is, is er een constante stroom van mensen die losgaan. Hoewel Pioneer constant nieuwe producten introduceert hebben ze niets gelanceerd op ADE zelf. Niet dat ze niets nieuws laten zien trouwens.

Kuvo

Zo zien we een banner staan van Kuvo. Dit is een platform van Pioneer zelf waarbij een clubavond 'online' gebracht wordt. Via een app verkrijgbaar voor Android en iOS kunnen clubbers realtime zien welke track er gedraaid wordt door de dj, waar deze gedraaid wordt en welke track 'trending' is. Dit wordt gerealiseerd door software wat Pioneer in haar decks heeft verwerkt en die deze informatie verstuurt via het netwerk. Hoewel het nog geen populair platform is zou dit, dankzij de goede naam van Pioneer onder dj's, zomaar eens kunnen omslaan. Check de app voor Android hier, die voor iOS hier.

Zin om zelf aan de slag te gaan op en met producten van Pioneer? Bezoek ze dan tijdens het ADE in The Amsterdam View, Rokin 75-6h, Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws