Première van 'Goose Invades'

Rick Francissen | 28 oktober 2013
onbekend


Wat: Première: Goose Invades
Wanneer: 31 oktober
Waar: http://www.redbullelektropedia.be/gooseinvades/
Tijd: 20:00 – 20:30

Goose is een Belgische electrorockband die bestaat uit vier leden. De band heeft al op grote podia gestaan waaronder op KluB C op Rock Werchter, Solar Festival, Solidays en zij sloten af op de mainstage op Pukkelpop. Naar aanleiding van het grote succes en de wens om de fans meer te geven dan alleen muziek komt er nu een documentaire over Goose, genaamd 'Goose Invades'.

Goose Invades is gemaakt door de bandleden zelf. Aangezien de leden geen professionele filmmakers zijn zal de documentaire een extra persoonlijke tint krijgen. In Goose Invades zie je de band langsgaan bij de artiesten die op hetzelfde podium optreden als Goose op I Love Techno. Bij deze bezoeken wordt onder andere de laatste hand gelegd aan een gloednieuwe single, maar is er ook tijd voor recreatieve activiteiten zoals surflessen van DJ Falcon.

Op zaterdag 9 november treedt Goose op in de Yellow Room in de Flanders Expo in Gent bij het feest I Love Techno. De artiesten waarmee zij het podium zullen delen zijn Annie Mac, Gesaffelstein, Compact Disk Dummies, The Bloody Beetroots, Digitalism, Miss kittin, B en DJ Falcon.

Tickets

Er zijn nog tickets te koop voor I Love Techno via de officiële website en via Go For Music.
Regular: €56,- (excl. servicekosten)
VIP: €96,- (excl. servicekosten)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws