Philips en Armin van Buuren presenteren samen de A5-PRO dj-headphones

Steven Wiertz | 7 april 2014
onbekend


Als je als producent dj-headphones maakt kun je maar beter zorgen dat je een dj achter je product hebt staan. Die weten tenslotte precies wat je als dj nodig hebt om goed te kunnen draaien. Philips dacht hetzelfde, en besloot dit meteen goed te doen. Ze hebben namelijk Armin van Buuren betrokken bij de ontwikkeling van hun nieuwe dj headphones, de A5-Pro.
De headphones zijn bedoeld voor muziekprofessionals, hoewel je het ook prima op je iPod kunt aansluiten. Natuurlijk is de geluidskwaliteit belangrijk, maar net zo belangrijk is de mobiliteit. De headphones zijn namelijk zo vormgegeven dat je ze makkelijk kunt meenemen. Tegelijkertijd is dit niet ten koste gegaan van de bouwkwaliteit en kunnen de headphones dus tegen een stootje.

Een persoonlijke headphone

Aan de zijkant van de headphones zitten schijven, en ook deze kun je verwisselen. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om als dj je eigen design te maken. Zo creëer je je eigen, persoonlijke headphones. Philips zal via de website van Armin van Buuren in de toekomst ook designs aanbieden. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws