Kingsnight in AIR

Sanne Ruhaak | 18 april 2014
onbekend


Wat: Kingsnight in AIRkingsnight-189
Waar: AIR, Amsterdam
Wanneer: 25 april 2014, 22.00 - 05.00 uur
Prijs: 17,50 euro (voorverkoop)
Line-up: UZ (Mad Decent, USA), Melé (Girls Music, UK), FS Green, Girls Love DJs, Cream, Quinten 909, The Voyagers, Monte Christo

Dacht je deze Koningsdag vroeg uit je bed te kruipen om de markten af te struinen? Vergeet het maar! Zaterdagochtend lig je gewoon in je bed, uit te rusten en na te genieten van een knallende avond met UZ en Melé in AIR.

Op vrijdag 25 april kun je in AIR volledig in de Koningsdag-vibe komen met onder andere master of trap & bass UZ (Mad Decent, USA) en Melé (Grizzly, UK). Samen met AIR-favorieten GirlsLoveDjs, FS Green, Cream & vele anderen zullen zij het dak eraf blazen en ervoor zorgen dat je met de beat nog in je benen aan je Koningsdag-weekend kunt beginnen.

UZ (Mad Decent, USA)

Wil je ‘harder dan hard’? Dan zit je met UZ wel goed. Tijdens zijn live-optredens zijn de twerkende ladies niet van het podium af te krijgen, en spoort de mysterieus gemaskerde DJ het publiek aan om zich compleet te misdragen. Theorieën over zijn identiteit zwerven al langere tijd over het internet: zo gelooft men dat er meerdere personen verantwoordelijk moeten zijn voor het succes van de artiest. Het Mad Decent label waar UZ onderdeel van uitmaakt support niet de minsten: onder andere Dj Snake, Flosstradamus, Major Lazer, Crookers, Diplo, Rusko en Yellow Claw zijn zijn collega’s.

Melé

Melé is een beatmaker pur sang. In het beat genre heeft hij op een uitgekiende manier een plekje voor zichzelf verovert, waardoor hij de vrijheid krijgt om zijn eigen sound (een mix van dance, UK underground en hip hop) ten gehore te brengen. Hij ontvangt sinds jaar en dag brede support van onder andere Annie Mac, Mista Jam, Zane Lowe, Rustie, Hudson Mohawke en Shy FX. Ook bracht hij remixes uit voor Disclosure, Wretch 32, Lianne LaHavas, enzovoorts. Als hij niet in de studio zit staat hij het liefst achter de decks: op 25 april kun je hem in zijn natuurlijke habitat komen bewonderen!

De Koningsnacht wordt compleet gemaakt door de crème-de-la-crème van de nationale danswereld: onder andere FS Green, GirsLoveDj’s en Cream maken naast UZ en Melé hun opwachting.

Tickets voor het evenement koop je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws