Win een volledig DIYnamic pakket!

Mark Hofman | 29 september 2015
onbekend


Diynamic is bij de echte (deep)house liefhebber een bekend begrip. Het legendarische label van Solomun en Adriano Trolio werd in 2006 opgericht en is sinds die tijd niet meer weg te denken uit de scene. Funky basslines, euforische melodieën en diepe bassen vormen de basis van de meeste tracks op het label. Tegenwoordig staat Diynamic voor een eigen stijl op zich. Diynamic Festival in Amsterdam verkoopt jaar na jaar uit, evenals de terugkerende showcase tijdens ADE. Ook dit jaar zetten zij, in samenwerking met Loveland, niet de minste line-up neer met namen als Adriatique, Kollektiv, H.O.S.H., Karmon, NTFO, Solomun en veel meer.

Hoewel de ADE-showcase inmiddels bezig is aan haar ‘final ticket release’ en de kriebels in onze onderbuik optimaal aanwezig zijn om af te trappen met een reeks van Loveland feesten, is de voorpret bij Clublife Magazine al begonnen. We geven namelijk een volledig DIYnamic pakket weg, inclusief meet & greet met Solomun en Adriatique. Wil jij deze niet missen? Doe mee op Facebook

Mis jij deze editie van DIYnamic in Amsterdam? Dan moet je of een jaar wachten of naar Dubai toe vliegen, waar eind oktober de volgende showcase plaatsvindt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws