Wij zoeken redactie stagiair(e)s!

Eveline Meijer | 7 oktober 2015
onbekend


Houd jij van een feestje en studeer je journalistiek? Dan kan jij misschien wel stage lopen bij het tofste platform op gebied van dance.

Wij hebben per direct twee stageplekken beschikbaar. Grijp je kans en laat ons weten waarom jij hier bij ons stage moet lopen. We willen graag van je weten waarom we nou juist jou moeten gaan toelaten in de wereld van dance? Of sta je iedere week al op het vip-deck bij diverse feesten en interview je nu al alle bekende dj’s?

Clublife Magazine is hét platform op het gebied van dance. Via onze social media-kanalen, het magazine en de website houden wij alles in de gaten. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken, dat betekent dat er hele vette dingen voorbij gaan komen. Wat ga je doen bij ons? Dat ligt natuurlijk een beetje aan je stageopdracht, maar het zal neerkomen op: Bovenop het nieuws zitten, je ademt gerelateerde content en bent zelfs ‘s nachts wakker te maken als er iets te melden valt (of voor een feestje).

Interviews met bekende dj’s, het tot je nemen en publiceren van gerelateerd nieuws, het bijhouden van onze social media-kanalen, het schrijven van artikelen voor de website en het Clublife EDM Magazine. Kortom: Bij ons geen ‘koffiestage’. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en waar je veel van kunt leren.

Wat verwachten wij van jou?
– Enthousiasme en volledige inzet
– Bovenop het nieuws zitten, het liefst óók in het weekend
– Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een hoog niveau
– Je studeert journalistiek of een soortgelijke opleiding, minimaal op HBO-niveau
– Je hebt een goede neus voor nieuws, je schrijft goed en snel en hebt verstand van zaken en de Nederlandse taal
– Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit en bent niet iemand die de kantjes ervan af loopt

Wat bieden we:
– Een hele vette stage, je zit bovenop de bron van Nederlands grootste export product: dance
– Interview mogelijkheden met de grootste dj’s en producers
– Een jong en dynamisch team
– Professionele begeleiding
– Stagevergoeding

Interesse:
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op Tim@clublifemagazine.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708. Ons postadres is Clipboard Publishing, Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws