Leer alles over de kunst van het samplen tijdens Converse Rubber Tracks X ADE

Peter Güldenpfennig | 9 oktober 2015
onbekend


ADE staat voor de deur en Converse is hier natuurlijk volop aanwezig met hun Rubber Tracks Live concept. Met een panel en aansluitend Converse Rubber Tracks Live is er genoeg te zien en te horen voor zowel producers als liefhebbers van de betere elektronische muziek.

Converse Rubber Tracks Sample Library

Converse creëerde de Converse Rubber Tracks Sample Library om onafhankelijke en opkomende muziekproducenten over de hele wereld te ondersteunen. De Sample Library is een groeiende, royalty-vrije online bibliotheek van meer dan 20.000 'one shots, loops, en stems' opgenomen in Rubber Tracks studios door een aantal top-muzikanten in de wereld. Deze bibliotheek biedt een unieke hulpbron voor alle muzikanten met weinig budget.

Wil je weten wat dit precies inhoudt? Beluister onderstaande track van Tom Trago, geproduceerd met behulp van de Converse Rubber Tracks Sample Library:

https://soundcloud.com/tomtrago/lost-some-one-rubber-tracks-mastered-10-6-v1/s-sdWZP

The Art of Sampling

Op vrijdag 16 oktober tijdens ADE presenteert Converse nieuwe producten en aanvullingen op de alsmaar groeiende Sample Library. Tijdens dit panel worden er exclusieve tracks gepresenteerd van zowel Midland als Machinedrum. Zij zullen ingaan op hun producties die ze gemaakt hebben met samples uit de Sample Library, doen hun technieken uit de doeken en hebben wellicht nog een verrassing voor je op stapel staan!

CRT-ADE-WEB-RSVP-01Converse Rubber Tracks Live

Aansluitend op het panel vindt Converse Rubber Tracks Live plaats. Hier zal Machinedrum een live set doen samen met geselecteerde muzikanten die in de Rubber Tracks Studio hun muziek hebben opgenomen.

Kom gerust langs

Je bent vrijdag 16 oktober hartelijk welkom in Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat 124-126. Het begint om 17.00 uur. Meld je ook aan op de event page op Facebook die je hier kunt vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws