The road to ADE: artists to watch

Lucas Boon | 12 oktober 2015
onbekend


In deze Road To ADE geeft onze party blogger Cas je een overzicht van zijn favoriete artiesten die tijdens het ADE optreden. Underground of commercieel, nationaal of internationaal, het maakt niet uit. Cas vertelt je graag over zijn favorieten!

Anotr

De jongens van Anotr, voorheen bekend als Piotr & Zhan, zijn hard aan de weg aan het timmeren. Recent getekend bij Armada Records en met een gloednieuwe ep op Defected Records, een van de grootste house labels ter wereld, zetten ze de eerste grote stap naar internationale bekendheid. Tracks die support krijgen van onder andere Sidney Charles, Sante, Shadow Child, Route 94, Sonny Fodera, Roger Sanchez, Josh Butler, Tough Love en meer! Na een drukke festivalzomer in Nederland en uitstapjes naar All We Want in Duitsland en een yacht-party van Armada op Ibiza gaan de jongens vol positieve vibes het indoor seizoen in! Check ze op Soundcloud.

En ervaar het live op de volgende events tijdens ADE:

KiNK

KiNK; mijn persoonlijke held uit Bulgarije. Een lust om naar te kijken en een genot voor de oren. Wat KiNK live weet te presteren is niet voor veel dj's weggelegd. Een muzikaal wonder die verschillende elementen samenbrengt en daar een totaal eigen sound van maakt. Hij is recent een nieuw project begonnen onder het alias Cyrillic en blijft constant verrassen. Hij betrekt het publiek bij zijn muziek en past zich aan op de reactie die zij geven. Een must see tijdens ADE!  Zijn YouTube-kanaal check je hier.

En ervaar KiNK live op de volgende events tijdens ADE:

Odesza

Met hun aparte sound en unieke live performance is Odesza een act om in de gaten te houden! Creatief, futuristisch en vrolijk omschrijven voor mij de sound van Odesza. Er is constant iets om naar te kijken, het is dan ook wel een act waar je echt voor het totaalplaatje heen gaat! Verwacht een show die je niet vergeet en waarvan je compleet ondersteboven van zal zijn! Check ze op Soundcloud en ervaar het live in de Paradiso op vrijdag 16 oktober.

Happa

Happa; deze jonge techno-baas is pas zeventien jaar maar nu al veel belovend. Happa begon op zijn twaalfde met het produceren van techno nadat het maken van dubstep toch niet zijn ding bleek te zijn. Zijn industriële sound met UK bass-invloeden zorgt voor een geluid dat je niet vaak hoort. Met zijn set op Awakenings vorig jaar liet hij zien dat hij flink kan beuken. Namen als Gary Beck en Dave Clark tikten het niveau van Happa niet aan die avond, en dat zegt veel. Een must voor de rauwe techno-liefhebber! Check zijn Soundcloud. En zie hem live tijdens de Verknipt ADE Techno Special in de WesterUnie.

The Gaslamp Killer

Deze man staat garant voor totale escalatie. The Gaslamp Killer doet waar hij zin in heeft en brengt je langs de hele wereld. Van Kendrick Lamar naar Hudson Mohawk, het kan niet gek genoeg. Bij veel niet bekend, maar zeker de moeite waard om te zien (mits je open minded bent). Check hier zijn Boilerroom sessie en ervaar de gekte op zaterdag 17 oktober live bij Noisia Invites.

 

Beeld door Koen Peters

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws