Gratis Hardwell voor het goede doel: The Worlds Biggest Guestlist

Dena Nysten | 14 oktober 2015
onbekend

 

 

Hardwell doet een poging om in het Guiness Book of World Records te komen en dat doet hij niet zomaar. Hij besloot om samen met zijn boekingskantoor Anna Agency en United, het bedrijf van de Indiase Shailendra Singh,een voorbeeld te zetten voor de gehele dance industry. Met The Worlds Biggest Guestlist geeft de #1 dj iets terug aan de wereld door dat gene te doen dat hij het liefste doet: draaien voor publiek.

 

 

The Worlds Biggest Guestlist is een gratis feest dat maar liefst 100.000 gastenlijst plaatsen weggeeft voor Hardwell’s United We Are in Mumbai, India. Met dit initiatief hopen zij een inspiratie te zijn voor andere dj’s en liefhebbers van dance. Het project is opgestart om kansarme kinderen de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. Inmiddels hebben zij de 136.000 aanmeldingen gepasseerd en is het evenement populairder dan Tomorrowland op Facebook.

20151014142019

Kinderen die onder zijn billboard in India sliepen terwijl zijn feest gepromoot werd, was voor hem de druppel en besloot daarom iets te veranderen en terug te geven aan zijn fans. Als iets duidelijk is, is het dat Hardwell geen sterallures heeft. ‘Succes voor mij is niet de populariteit die ik bezit, het is het kunnen delen van datgene dat ik het liefste doe en teruggeven aan de maatschappij’.

Tijdens de persconferentie werd één ding voor ons duidelijk en dat is dat deze actie recht uit het hart van de geliefde dj komt.

20151014142019 (1)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws