De Stelling: laat auto staan na lange clubnacht!

Partyscene Redactie | 16 november 2008
onbekend

I Love Techno eindigt in drama voor 3 meisjes

Voor drie meisjes die afgelopen zaterdag het I Love Techno-event in Gent hebben bezocht, is de nacht afschuwelijk geëindigd.

Voor drie meisjes die afgelopen zaterdag het I Love Techno-event in Gent hebben bezocht, is de nacht afschuwelijk geëindigd. Op de terugweg naar huis, vlakbij de grens met Nederland, vloog de auto van het drietal uit de bocht en belandde op zijn kant tegen een brugpijler. De inzittenden waren op slag dood.

 

Foto: Frank Boelens

Volgens De Volkskrant gaat het om twee zussen van 17 en 21 jaar en een vriendin (17) uit de regio Rotterdam. De bestuurder van het voertuig zou volgens een brandweercommandant ter plaatse, op de E19 tussen Antwerpen en Breda, rond de klok van 8:30 in slaap zijn gesukkeld.

Volgens een persvoorlichter van de hulpdiensten was er geen drank of drugs in het spel. De vrouw voorin droeg een gordel, net als de slapende passagiers op de achterbank. De passagiersstoel was leeg, waardoor niemand het tragische ongeval heeft kunnen voorkomen.

Onze stelling van deze week luidt daarom: Boek na een lange, vermoeiende nacht feesten een hotelletje en vermijd een lange terugtocht naar huis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws