Rotterdamse dj\'s ondergewaardeerd in de Maasstad

Partyscene Redactie | 15 februari 2007
onbekend

Rotterdamse dj’s verkassen massaal naar Utrecht

Michel de Hey staat zaterdag weer eens in de Utrechtse Winkel van SinkelAankomende zaterdag staat Michel de Hey weer op het programma van de Utrechtse Winkel van Sinkel. Inmiddels is hij al lang niet meer de enige Rotterdamse dj die Utrecht regelmatig op zijn kop zet en wordt de Domstad werkelijk overspoeld met Rotterdamse dance.

De zeer succesvolle edities van ‘A Night With….Michel de Hey’ staan garant voor een uitgelaten sfeer in de Winkel van Sinkel. Er wordt altijd flink doorgefeest tot in de late uurtjes. Ook de Rotterdamse Miss Monica doet het goed in Utrechtse scene. Ze organiseert haar Abolutely Stereo-avonden niet alleen meer exclusief in Off_corso, maar zet om de twee maanden Club Poema op zijn kop. Verder was Speedy J onlangs te bewonderen in Tivoli met een olskool acidset en kreeg hij de zaal zodanig enthousiast, dat zelfs de afsluitende dj besloot om af te zien van zijn draaibeurt en vrolijk tussen het publiek bleef dansen.

Rekord3r, nu ook in de DomstadNiet alleen Rotterdamse dj’s verkassen massaal naar Utrecht, ook diverse organisatoren zoeken hun heil in de Domstad. De posters van Sound Architecture kleven nog aan diverse bushokjes in de stad, ook de mannen achter Rekord3r hebben hun pijlen gericht op het Utrechtse nachtleven. Op vrijdag 2 maart houden ze een ‘Night Estafette’: maar liefst negen uur lang techno in zowel Tivoli als Club Poema, met een live-set van Secret Cinema en dj-sets van Joris Voorn en Benny Rodrigues. Utrecht verwelkomt al deze Rotterdammers met open armen.

Rotterdam is het walhalla van de techno en heeft een behoorlijk productieve undergroundscene met vele talentvolle dj’s en producers. Nu al deze Rotterdamse artiesten massaal naar Utrecht vertrekken voor de blijkbaar betere sfeer en oprechte waardering, kunnen we maar tot één conclusie komen:

Rotterdammers waarderen hun artiesten niet genoeg!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws