Party Report: Fuze Outdoor 2013

Rick Francissen | 18 september 2013
party reports


Wat: Fuze Outdoor Festival
Waar: Stadspark Veenendaal
Wanneer: 13 en 14 september 2013
Partyreporter: Céline Iris Lysiane
Fotografie: Rogier Monné (Monro Photography), Deejay Saber (Fiestainfo)

Fuze outdoor festival 2013

_MG_7261Fuze Outdoor Festival werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. De afgelopen vijf edities heeft de organisatie dik bewezen een blijvertje te zijn in festivalland. Ieder jaar stijgt het bezoekersaantal en de reacties van bezoekers zijn uiterst positief. Twee dagen lang plezier en vertier in het Veenendaalse stadspark en Clublife Magazine was erbij.

Fuze goes 90’s

De kick-off was vrijdag vroeg op de avond met een voor dit festival geheel nieuw concept, Fuze Goes 90’s. Vanwege de goede voorverkoop is er een upgrade gedaan naar de grotere tent die gevuld kon worden tot zo’n 3000 man en dat bleek ook zeker. Het was me een heftig avondje springen, stampen, hakken en meeblèren op de hits van toen. We kwamen er zelfs achter dat de Vengaboys nog in leven zijn, Boom Boom Boom Boom! Enfin, na wat optredens namen de helden achter de decks het weer over. DJ Kicken, Paul Elstak en Mental Theo hebben de tent helemaal op zijn kop gezet! De ene na de andere klapper vloog je om de oren. We denken dat het hele repertoire op het gebied van happy hardcore tot aan eurodance wel voorbij is gekomen. Voor degenen die kunnen hakken, helemaal fantastisch! Voor ons? Wij hebben gewoon vrolijk mee staan springen, ook leuk!

Fuze outdoor dag 2

Dag 2 is aangebroken.. Voor vandaag staat Fuze Outdoor op het menu. Van 12.00 tot 0.00 uur op twee area's de beste house en hardstyle dj’s, aangevuld met opkomend talent. De weersverwachting voor deze dag was niet zeer positief maar het viel uiteindelijk reuze mee. Voor de regenmomentjes was er een mega koepeltent geplaatst waardoor je toch lekker _MG_7364overdekt en droog kon staan. Beide area’s waren goed gevuld en de sfeer was op en top! Voor ons waren de hoogtepuntjes in de House-area toch zeker wel de Audio Bastardz en Billy the Kitt hosted by MC Mitch Crown! Na wat navraag in de Hardstyle-area kwamen als toppers Frequencerz en Nosferatu al snel naar voren. Het entertainmentniveau was wat ons betreft hoog. Sexy danseressen, een fantastische lasershow, grote ballonnen die het publiek werden ingeschoten, vuurspuwende chicks, vuurwerk en stoomkanonnen die vanaf de stage werden afgevuurd. Al met al een zeer geslaagde en complete dag en zeker voor herhaling vatbaar! See you @ Fuze Outdoor Festival 2014, wij zijn er sowieso weer bij!

Sfeer

De overall sfeer was voor beiden dagen helemaal prima! Iedereen was lekker aan het genieten op de plek waar hij of zij zin in had. We hebben weinig opstootjesgezien en hier kunnen we uit opmaken dat de bezoekers voor één en hetzelfde doel naar Fuze Outdoor zijn gekomen, feesten en genieten!

Locatie en Service

_MG_7315Het festival vond plaats in het stadspark van Veenendaal. Een buitenterrein met 2 tenten en een grote koepeltent. Verder waren er voldoende mogelijkheden om je buikje lekker rond te eten. Van de standaard patat tot grote pizzapunten. Ook was er een bar aanwezig waar je vruchtensappen kon halen. Het contrast met het enorme aanbod van alcohol was een beetje vreemd maar erg welkom. Ondanks dit alternatief werd er veel meer alcohol gedronken, zelfs zo veel dat de sterke drank iets te vroeg op was.

Plus

  • Fuze Goes 90’s was zeer gaaf
  • Het gehele festival een goede sfeer
  • Vette show over het gehele festival!

Min

  • Drank was vroeg op[/tab]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws