ADE: Party Report - Afrojack presents Jacked Homecoming

Partyscene redactie | 19 oktober 2013
party reports


Wat: Jacked Homecoming
Waar: Heineken Music Hall, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 18 oktober 2013
Reporter: Bas de Joode
Fotografie: Bas & Sam de Joode

Na een wereldwijde tournee kwam Afrojack naar de Heineken Music Hall voor zijn show 'Jacked Homecoming'. De show beloofde op voorhand al een spektakel te worden, want Nick van de Wall is bezig om zichzelf goed op de kaart te zetten. In aanloop naar zijn eerste soloalbum, dat begin komend jaar zal verschijnen, is Jacked Homecoming de perfecte mogelijkheid om het publiek te verrassen!

Wij gingen met de trein op weg naar Amsterdam, waar bij aankomst bleek dat er een enorme rij stond om binnen te komen. Ze mochten in het naastgelegen voetbalstadion willen dat zij zoveel feestgangers op de been konden krijgen. Bij binnenkomst bleek dat de Heineken Music Hall de geschikte locatie was voor de grootse plannen van Afrojack. De stage was ingericht met gigantische LED-panelen waarop de muziek ondersteunt werd door een animatie. Dit in combinatie met de strak afgestemde lichtshow zorgde voor een indrukwekkend geheel. Na deze korte blik in de zaal gingen wij op weg naar de garderobe om muntjes te halen. Terug in de zaal was het ondertussen al aardig volgestroomd met mensen en bij de bar stond ook al een rij, maar gelukkig hoefden we niet lang te wachten.

jacked8

Er waren twee zalen ingericht om van de muziek te genieten; bij de main stage (Black Box) mocht Leroy Styles het spits afbijten. Leroy was al goed op gang toen wij binnenkwamen. In de andere zaal (Beat Box) begon Apster om 23u, om daarna in de grote zaal de sfeer op te bouwen voor de opkomst van Afrojack.

jacked4

Het moment waar iedereen voor gekomen was brak aan: de beer uit Spijkenisse kwam op het podium en zorgde ervoor dat de grote zaal uit zijn voegen barstte. De goed uitgedachte opbouw werkte de show naar een climax toe, Afrojack nam het publiek mee naar het hoogtepunt van de avond. Ondersteund door vuurkanonnen, vuurwerk en danseressen hield hij de aandacht van het publiek in zijn greep.

jacked1

Na de lange set (2,5 uur) nam Quintino het stokje over van Afrojack. Toen was te merken dat het publiek speciaal voor Afrojack naar Amsterdam was gekomen, aangezien een gedeelte de HMH verliet. Dat was gelukkig niet slecht voor de sfeer, die de hele avond goed is geweest!

jacked7

Wij hebben deze avond kunnen genieten van een show die erg goed in elkaar stak en met zoveel spektakel werd gebracht, dat dit je wel bij moet blijven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws