ADE: party report Roger Sanchez presents: Stealth

Rick Francissen | 22 oktober 2013
party reports


Wat: Roger Sanchez presents Stealth
Wanneer: 20 oktober 2013
Waar: Escape Amsterdam
Reporter: Céline Iris Lysiane
Fotograaf: Delio Nijmeijer

ADE 2013 loopt tegen het einde. De zondagavond is aangebroken en we bezoeken een van de laatste feestjes van deze week. De eer is aan Roger Sanchez die, na 3 eerdere succesvolle edities, terug is in Escape met zijn Stealth crew.

stealth3

Roger Sanchez presents Stealth ADE is helemaal uitverkocht en bij aankomst op het Rembrandtplein wordt dit dan ook meteen bevestigd door de lange rij welke zich heeft ontwikkeld voor de ingang van Escape Venue. Na een klein kwartiertje in de regen te hebben gewacht zijn we gelukkig binnen en kan wat ons betreft het feest beginnen!

Diepe sound

Speciaal voor deze ADE editie is een van de legendes van de New Yorkse house sound Kenny Dope uitgenodigd voor een unieke B2B set met Roger Sanchez. Bij binnenkomst is de zaal al goed gevuld en worden we overweldigd door de opzwepende beats van de charmante DJ RAE. De sfeer van de underground scene is overduidelijk aanwezig en iedereen gaat op zijn eigen manier helemaal los.

Na enige tijd nemen de masters themselves Sanchez en “Dope” Gonzalez plaats achter de draaitafels en inmiddels is zowel de zaal als de vip backstage- helemaal vol! De spanning en opwinding van de crowd stijgt, want hier hebben we allemaal op zitten wachten. Door de heren wordt een diepe set neergezet met de vocale ondersteuning van RAE. De tijd vliegt voorbij en zo ergens tegen het einde van deze onvergetelijke B2B set verlaten wij stilletjes de Escape. De diehards onder ons gaan natuurlijk nog even door tot in de late uurtjes.

stealth1

Wat ons betreft was dit een heerlijke afsluiting van een fantastisch ADE! De sfeer was op en top, evenals de service en het altijd mooie licht en geluid van Escape Venue. Voor zover wij kunnen inschatten is deze avond niemand iets tekort gekomen.

Bekijk de rest van de foto's die Delio Nijmeijer heeft gemaakt in het foto album op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws