Party report: Nightlife Awards 2013

Rick Francissen | 23 oktober 2013
party reports


Wat: Nightlife Awards
Waar: Brothers Festival Dome, Utrecht
Wanneer: 22 oktober 2013
Reporter: Céline Iris Lysiane

Nightlife Awards

Dit jaar wordt de 10de editie van de felbegeerde Nightlife Awards georganiseerd in Brothers. Het beloofd een spetterend spektakel te worden met een avond vol spanning voor de genomineerden, optredens van bekende artiesten & DJ’s en volop entertainment, met als afsluiter een dikke afterparty. De Nightlife Awards reikt vanavond haar prijzen uit aan de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland en Vlaanderen en wij waren erbij!

Awards Night

De Jubileum editie van de Nightlife Awards. We zijn zeer benieuwd en hebben er dan ook absoluut zin in!

Bij aankomst op de parkeerplaats van Brothers is het meteen een drukte van jewelste. We worden begeleid naar een van de nog weinig vrije plekjes en zien vanaf een afstandje dat er tevens bussen vol worden uitgeladen met clubeigenaren en overige feestgangers.

nighlifeawardAangekomen bij de ingang heerst er al meteen een gezellige sfeer. Iedereen is vrolijk en vriendelijk en tijdens het wachten in de rij worden allerlei goodies uitgedeeld. Eenmaal binnen is het overduidelijk dat de Nightlife Awards door de jaren heen een groot begrip is geworden in de clubscene. Het regent fotograven, interviews worden afgenomen en links en rechts vliegen de cameramannen voorbij. We lopen vlak voor de officiële opening de zaal binnen en deze is vol! We worden allen welkom geheten door Jeroen Post en het programma kan beginnen. De avond is opgebouwd uit het uitreiken van de awards per regio en categorie afgewisseld door een mooie set van feest DJ Ruud tot aan optredens van onder andere MR. Polska. Voor ieder wat wils! Ook het vipdeck was op en top verzorgd. Drank werd rijkelijk geschonken en voor de liefhebbers onder ons werden er vele lekkernijen geserveerd waaronder ook Sushi. Onze avond kon hierdoor sowieso niet meer stuk! Een van de grote winnaars van de landelijke awards voor populairste megaclub Nederland was Brothers Festival Dome zelf!

Winnaars Nightlife Awards 2013

 Landelijke Awards

Populairste Megaclub Vlaanderen 2013
Noxx Antwerpen

Populairste Club Vlaanderen 2013
Carré Willebroek

Populairste Megaclub Nederland 2013
Brothers Festival Dome, Utrecht

Populairste Club Nederland 2013
Air, Amsterdam

Populairste Danscafé Nederland 2013
Crazy Pianos, Scheveningen

Populairste Beachclub Nederland 2013
Beachclub Vroeger, Bloemendaal

Regionale Awards

Populairste Club Noord Nederland 2013
Club Red, Leeuwarden

Populairste Danscafé Noord Nederland 2013 
Ocean 41, Groningen
 
Populairste Club Midden Nederland 2013
22 – 24 Club & Event, Doetinchem

Populairste Danscafé Midden Nederland 2013
Het Vliegende Paard, Zwolle

Populairste Club Zuid Nederland 2013
Mondial, Beek

Populairste Danscafé Zuid Nederland 2013
Café Thomas, Eindhoven

Populairste Club West Nederland 2013
Air, Amsterdam

Populairste Danscafé West Nederland 2013
Crazy Pianos, Scheveningen

Dj Talent Award
Ozcan Sayin

Afterparty

Rond 23.00u was iedereen klaar voor de dikke afterparty. Deze werd verplaatst naar een andere zaal die binnen een mum van tijd alweer was volgestroomd. Iedereen was in de stemming en iedereen ging los. Glitters en confetti werden de zaal ingeschoten en de line-up loog er ook zeker niet om. De volgende namen hebben ons tot in de diepe uurtjes vermaakt: mogjt;kLucien Foort, Billy the Kitt en Mitch Crown, MC Marboo, Dennis van der Geest en MC Choral, The Partysquad, Mell Tierra, Lady Bee, D-Rashid, Brian Chundro en Santos. We hebben gedanst, gesprongen en we voelde de overweldigende energie van de DJ’s. Het was overduidelijk, ook zij hadden het naar hun zin. Na helemaal volgeplakt te zijn door de stickers van MC Marboo besloten we dat het tijd was om afscheid te nemen van een fantastische en zeer zeker onvergetelijke avond!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws