Party report: Kings of Hardstyle [26 oktober 2013]

Steven Wiertz | 27 oktober 2013
party reports


Wat: Kings of Hardstyle
Waar: Beursgebouw, Eindhoven
Wanneer: Zaterdag 26 oktober 2013
Reporter: Steven Wiertz

Kings of Hardstyle

Zaterdag ging de vierde editie van Kings of Hardstyle van start in het Beursgebouw in Eindhoven. Wat een knallende party had moeten worden, bleek een wat rustig feestje met niet al te bekende namen.

Bij aankomst zat de sfeer er bij de bezoekers nog niet echt in. Het was erg druk bij de afgifte van de bonnen en kluisjes, wat voor enige frustratie bij de bezoekers zorgde. De MC probeerde de partygangers een beetje op stoom te brengen, maar dat lukte pas later op de avond.

Locatie

Het geluid op de locatie was redelijk goed, voor een hardstylefeest stond het geluid prima afgesteld. De lichtshow zou volgens de organisatie deze editie enorm verbeterd zijn tegenover de vorige edities. Er waren alleen binnen in de hal waar het feest was ook nog gewone lampen, aan waardoor de lichtshow een beetje in het water viel.
Party report Kings of Hardstyle - foto 2

Line-up

De line-up bestond zowel uit bekende als minder bekende namen. Oude bekenden waren Ruthless, Technoboy en Mondello. Daarnaast kregen ook wat onbekende namen gedurende de avond de tijd om het publiek te vermaken. De ruimte om een zeer bekende line-up neer te zetten was er voor de organisatie eigenlijk niet, gezien op de zelfde avond ook het hardstyle-feest Thrillogy plaatsvond. Dit feest had veel bekende namen in de line-up.

Op tijd naar huis

Zoals al eerder aangegeven zat de sfeer er gedurende de hele avond niet echt in. Natuurlijk waren er ook genoeg bezoekers die zich duidelijk wel vermaakten, maar het grootste deel van de bezoekers stond er toch maar wat bij. Bovengemiddeld veel mensen waren dan ook voor de sluiting (05:00 uur) van het feest al vertrokken.

Tickets

Bezoekers van het evenement konden via de website van de organisatie tickets kopen voor 32,50 euro, ook werden de tickets aangeboden via veilingwebsite vakantieveilingen.nl. Dit heeft er natuurlijk voor gezorgd dat veel bezoekers tegen een gereduceerd tarief het evenement konden bezoeken.
Helaas heeft dit feest voor mij niet aan haar verwachtingen voldaan, als de organisatie aan bovenstaande punten zou werken zou de komende editie wellicht beter uitpakken.

Bereikbaarheid Beursgebouw

Het nogal centraal gelegen Beursgebouw heeft voor de bezoekers die reizen met het openbaar vervoer en voor de bezoekers die per auto komen een prima ligging. Daarnaast was de parkeergarage beschikbaar gesteld voor dit feest, ook daar kon je parkeren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws