Party report: La Fuente on tour

Rick Francissen | 18 november 2013
party reports


Wat: La Fuente On TourIMG_0775IMG_0743
Waar: Mondial Full te Beek en Matrixx Nijmegen
Reporter: Etiènne Slijpen
Line Up: La Fuente, Feest Dj Ruud, Xtastic, Thierry von der Warth, Ay-D en V.A, Quintino, Mitchell Niemeyer, Indiana & Robbinyo met MC Ambush
Wanneer: 16 November 2013

La Fuente on tour

Deze keer een heel bijzondere vorm van party reporten. In plaats van een feest bezoeken gaan wij deze keer een hele avond mee met Job Smeltzer ofwel La Fuente! Wij touren met hem naar Mondial in Beek, waar het 18-jarig bestaan zal worden gevierd van deze club. Daarna reizen we verder naar Nijmegen, daar zal La Fuente draaien op Exxellent in club Matrixx.

Voor ons is het meereizen met een dj een bijzondere gebeurtenis. Voor Job Smeltzer is het reizen van club naar club een standaard. Dit wordt bevestigd als hij vertelt dat hij vorig jaar in totaal 350 shows deed.

2EXXELENTClublifeedm

Mondial Full 18 Years anniversary

Club Mondial viert haar achttiende verjaardag en dat is goed te merken als we aankomen bij de locatie. Hier staan vele bezoekers in een enorme rij. Dit is wat ons betreft zeker terecht, vanavond is er gratis entree en worden consuptiemunten voor één euro per stuk verkocht.

Wij hadden het geluk dat wij met La Fuente naar binnen konden. De sfeer was gelijk top toen wij binnen kwamen rond een uur of 12. Een volle club Mondial die kon dansen op muziek van dj's als La Fuente, maar ook FeestDJRuud, Xtastic, Thierry von der Warth, Ay-D en V.A. bevestigde dit sfeerbeeld.

1TYBD2013Clublifeedm

 

Kortom, een mooie club die de prijs Beste Club van het Zuiden 2013, gewonnen tijdens de Nightlife awards, zeer zeker verdient.

Matrixx Exxellent

Net op tijd kwamen wij met La Fuente aan bij club Matrixx. We liepen snel naar binnen en liepen even een rondje terwijl La Fuente zich klaar maakte voor zijn tweede dj set van de avond.

Het weinige publiek dat aanwezig was, was gelukkig wel erg enthousiast. Zeker bij de sets van La Fuente en Quintino was dit goed te zien.

Na afloop van de set van La Fuente liepen we nog even met hem mee. Veel fans kwamen op hem af om met hem op de foto te gaan. Toen we eindelijk uit de zaal waren namen we even de tijd om hem te bedanken voor zijn tijd en om even na te praten over de avond.

3TYBD2013Clublifeedm

Conclusie

Avondje op stap met een dj: check! Hoewel wij zelf niet op het podium hebben gestaan merkten we wel dat er een bepaalde druk op je schouders zit als je meerdere boekingen op een avond hebt staan. Als feestganger krijg je daar normaal gezien niks van mee. Een heel andere ervaring dus, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Plus

+ Goede sfeer in beide clubs
+ Bijzondere ervaring; meereizen met La Fuente

Min

- Temperatuur in kleinere zaal
- Druk bij de wc’s
- Prijzen muntjes

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws