Party report: Club Judge presents Tiësto & Friends

Partyscene redactie | 30 november 2013
party reports


Wat: Tiësto & Friends
Waar: Panama, Amsterdam
Wanneer: 29 November 2013
Line Up: Tiësto, Roog, Sidney Samson, Baggi Begovic en meer
Reporter: Céline Schokker

De internationale viering van de lancering van het Nederlandse danceplatform Clubjudge.com werd op 29 november groots gevierd in Club Panama te Amsterdam met het concept 'Club Judge presents Tiësto & friends'. De tickets gingen op 22 oktober in de verkoop en waren binnen enkele uren al uitverkocht. Dit belooft een mooi feestje te worden met een clubje internationaal talent van 'Neerlanse' bodem.

Voor deze speciale avond zijn er in Club Panama te Amsterdam maar liefst drie ruimtes in gebruik. Bij aankomst op het event heerst er naar ons gevoel al meteen een goed sfeertje van gezelligheid en saamhorigheid. Bij de ontvangst pakken we nog lekker een snoepje mee uit de gigantische Candy Bowl, welke ons al enige minuten heerlijk staat aan te staren, en lopen we de trap af richting de kluisjes.

Goed begin

Eenmaal onze spulletjes opgeborgen en een toiletbezoekje later gaan we richting de 'Studio' Area. Hier worden we meteen gepakt door de prachtige stem van Jennifer Cooke die samen met MC Jollygood, het grootste deel van de avond verantwoordelijk is voor de vocale ondersteuning van onder andere Block en Crown, Lady Lago & Miss Sugaware en Jochem Hamerling. Pure en onvermengde house stond voor deze area op het menu en dat was het zeker! Door de aanwezigheid van saxofonist Ace on Sax was het plaatje uiteindelijk helemaal compleet.

4Tiesto2013ClublifeedmDe area in het restaurant van Panama, 'Mercat' was alleen toegankelijk voor VIP’s, genodigden en gasten met een Dine & Dance ticket. Soulful house werd hier ten gehore gebracht door Marly Mar, Risk Soundsystem, Mike Scot en Diephuis. Instrumentaal werden ze bijgestaan door Miss Bunty, percussionist Martino Latupeirissa en fluitist Han Litz.

Tiësto!

Inmiddels is het één uur geweest en dus de hoogste tijd om ons te verplaatsen naar de Main area. Eenmaal door de menigte heen vangen we een glimp op van dé man van de avond, mister Tiësto himself, waarvan de avond ervoor zijn allernieuwste release 'Red Lights' in wereldpremière is gegaan. Zoals altijd staat hij met een stralende lach achter de draaitafels mee te swingen op de beats van dit moment. Van eigen producties tot aan een gigantische lekkere remix van Martin Garrix's 'Animals'. Alle gezichten zijn vanaf dit moment gericht naar één punt.

8Tiesto2013ClublifeedmOok wij hebben tot een uur of drie heerlijk zitten staren, luisteren, dansen en springen naar de overweldigende set van onze Nederlandse held, Tiësto! Niks was te gek deze avond, mooie dames in uitdagende pakjes liepen rond met snoepjes en ijsjes, slingers vielen met grote hoeveelheden uit de lucht en van tijd tot tijd werd je weggeblazen door gigantische luchtkanonnen. Al me al, één groot feest! Naast Tiësto namen zeker niet de minste in de scene, Sidney Samson, Roog, Baggi Begovic en Stefan Bibiak plaats achter de decks van de Main area.

Naderhand zijn we nog even backstage geglipt om Tiësto namens Clublife Magazine de hand te schudden. De perfecte afsluiting van de perfecte avond. Wij bedanken bij deze natuurlijk ook de organisatie Clubjudge.com voor het mogelijk maken van deze fantastische avond en wensen we ze veel succes toe met de voortzet van hun internationale carrière.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws