Party report: Noxx invites: La Fuente

Rick Francissen | 17 december 2013
party reports


lafuenteWat: Noxx invites: La Fuente
Waar: Noxx, Antwerpen
Wanneer: Zaterdag 14 december
Line up: Guy'do, La Fuente, Mr. Grammy, Nicolaz, Mad-D
Reporter: Etiènne Slijpen

We kijken er al weken naar uit om een bezoek te brengen aan de Noxx Antwerpen. Door veel verhalen die we hebben gehoord over de club en de line up voor deze avond keken we al lang uit om een bezoek te brengen aan club Noxx in Antwerpen.

NOXX invites La Fuente

Aangekomen in de haven van Antwerpen betalen we vijf euro voor het parkeren aan de deur. Er zijn in de haven ook gratis parkeerplekken te vinden maar met het koude weer willen we graag snel naar binnen.

We lopen een rondje om de club te leren kennen en komen zo ook in de tweede zaal waar R&B gedraaid wordt. Terwijl we rond lopen kijken we onze ogen uit. In de high-end club zien we bijvoorbeeld kroonluchters, een LED-plafond, CO2-kanonnen en vuurwerk voorbij komen. Dit geeft aan de ene kant een classy uitstraling, maar laat ook zien dat de club mee met de tijd gaat.

Het is gezellig druk, maar niet overvol. Wat ons betreft een groot pluspunt, want nu kunnen we tenminste makkelijk wat te drinken halen zonder enorm lange wachttijden en lopen door een drukke menigte. Bij de rest van de bezoekers lijkt dit goed te vallen, want de sfeer is erg gezellig.

Line up & programmering

2 Dirty opent de avond met een twee uur durende set. Met hun kenmerkende deep- en latinhouse warmen ze het publiek op voor de rest van de avond. Waar het vaak misgaat in de programmering moeten wij de Noxx een groot compliment geven. De line up is zorgvuldig op elkaar afgestemd. 2 Dirty’s muziekstijl sluit namelijk naadloos aan op de headliner van vanavond: La Fuente. Hij wordt door Noxx als 'womanizer' omschreven, en dit hiermee raakt de club precies de juiste snaar, want ook vanavond laat hij zien hoe hij met zijn energieke, uplifting en soulful beats de vrouwenharten veroverd met gillende meiden als gevolg. Na zijn anderhalf uur durende set was het slotakkoord voor Steve Roc. Ook hij weet het publiek prima te vermaken.

Prijzen

Tickets voor deze nacht waren voor twaalf euro te koop. Wat ons betreft een redelijke prijs. Dit in tegenstelling tot de drankprijzen. Zo betaalde we voor een biertje maarliefst €3,50. Mixdrankjes deden hier nog een flinke stap bovenop, want deze kostte minimaal zeven euro. Een kleine compensatie voor deze hoge prijzen waren de toiletten die gratis waren.

Conclusie

We kunnen concluderen dat de Noxx aan onze hoge verwachtingen voldaan heeft! Een chique club met alle moderne elementen die je van een club mag verwachten. Daarbij goede muziek en een goede sfeer zorgde ervoor dat wij een top avond hadden. Club Noxx is dan ook een absolute aanrader.

Plus

  • Prachtige club
  • Goede service
  • Vuurwerk
  • Gezellige sfeer

Min

  • Hoge drankprijzen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws