Party report: J'Adore [27 januari 2014]

Rick Francissen | 29 januari 2014
party reports


j'adore posterWat: J'Adore
Waar: The VIP Room, Rotterdam
Wanneer: Maandag 27 januari
Line-up: Stefan Vilijn, Irwan, Suyano, Rancido, Outsiders en MC Roga
Reporter: Rens van Heesch

The VIP Room is makkelijk te bereiken en ligt in hartje Rotteradam. In The VIP room worden verschillende feesten gegeven. J’Adore vindt een keer per maand plaats op maandag  en heeft de reputatie van een gezellige Rotterdamse clubavond waar altijd top dj's aanwezig zijn. Tijdens deze versie van J’Adore waren er drie verschillende stages; de Main-, Urban- en de Caribbean area.

Voorzieningen

Het was de eerste keer dat ik in The VIP room was en wat opviel was dat de voorzieningen zeer goed waren. Er was een gaderobe waar je jas snel opgehangen werd, er waren voldoende wc’s, die schoon worden gehouden door de toiletjuffrouw waar overigens wel een vergoeding van 50 cent tegenover stond per bezoek, en de verschillende barren waren goed te bereiken en er stond hier voldoende personeel om je snel je drankje te bezorgen. Een paar kleine minpuntjes van de locatie waren dat je een stukje via buiten moest lopen om naar de andere areas te komen. Ook kon er geen eten worden gekocht in de club. Gelukkig waren er wel genoeg eetgelegenheden open in de omgeving van The VIP Room.

Sfeer

De sfeer is tijdens het gehele feest top geweest. Rond half twaalf begon The VIP room geleidelijk aan vol te stromen. Iedereen was lekker aan het dansen en maakte zich warm voor een gezellig feest. Om één uur stond de hele main area vol. Ondanks dit onstonden erg gelukkig geen opstootjes en iedereen was aan het wachten op de hoofdacts van de avond. De overige twee area’s waren aanzienlijk minder vol en daar was dus wel voldoende ruimte voor de vrouwen om te kunnen twerken.

Heerlijke muziek

Suyano opende de avond en deed dat dit zeer aangenaam. Hij draaide lekkere beats en drumde hier op zijn drumpad vlot doorheen. Er ontstond een goede sfeer waarop The VIP Room lekker vol begon te stromen. Vervolgens namen de Outsiders het over waarna het tempo snel omhoog ging. Daarna was het de beurt aan Stefan Vilijn die de zaal met zijn latin house beats helemaal los kreeg. De laatste dj was dj Irwan. Irwan was duidelijk de beste. Hij mixtre en scratchte alle platen op een energieke manier aan elkaar. Niemand had de kans stil te staan tijdens zijn set, want hij draaide veel verschillende muzieksoorten zoals house, trap en moombathon.

Conclusie

Een maandag avond in The VIP Room is zeker aan te raden. De service is goed, het personeel is vriendelijk en dat zie je terug in de sfeer. Tel daarbij de lekkere muziek en de mogelijkheid om verschillende zalen te bezoeken en je hebt de perfecte mix voor een heerlijke clubavond.

Plus

  • Garderobe
  • Schone wc's
  • Goede sfeer
  • Line-up

Min

  • Via buiten lopen naar de andere areas
  • Geen eten te koop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws