Party report: Crazy Sexy Cool [1 februari 2014]

Rick Francissen | 5 februari 2014
party reports


cscWat: Crazy Sexy Cool
Waar: Maassilo, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 1 februari
Line-up: Ricky Rigters, Jockey Boys, Delivio Reavon & Aaron Gill, Billy The Kit, Gregor Salto, Quintino, Apster, Sem Vox, Lucien Foort, Mitch Crown, Soul Pressure, Vaikl & Rowses, Andy Foreman, Roul & Doors, Franky Rizardo, Nene Dasile, Bryan Dalton, MC Dirty B, Greenflash, Slick, Diamondspin, Biggi ft. MC: Elton Jonathan, Superior, Waxfiend, The Partysquad, MC Akash, Seas, Jay Lima, Ravitez, Gione, Giorgio Star, Toni Rodrigues, Derotjoggies, Daim
Reporter: Celine Schokker
Fotografie: Crazy Sexy Cool

It's crazy, It's sexy and It's cool! Dit zijn dé trefwoorden van het evenement volgens de organisatie The Real World Events. Voor deze eerste carnavalseditie speelt Crazy Sexy Cool ditmaal een regelrechte thuiswedstrijd in de Maassilo te Rotterdam. De evenementen van dit concept zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste feestjes in Rotterdam, omstreken en zelfs ver daarbuiten.

Na het evenement afgelopen jaar heeft de organisatie zich voorgenomen deze solide basis te overtreffen in het nieuwe jaar. Een groot deel van de eerdere edities was net als deze dan ook uitverkocht. Van Almost sold out naar Sold out op de bewuste avond zelf. Gister was het zover, Clublife Magazine op weg naar de knotsgekke carnival edition van CRAZY SEXY COOL!

Wat we tijdens deze editie konden verwachten was ons vooraf al meer dan duidelijk. Gevalletje 'alle gekheid op een stokkie' is in deze wel gepast. Een spectaculaire line-up, crazy outfits, drie zalen, special live acts, een chill-out room en het plaatje is wat ons betreft compleet. Dit was dé kick off van de jaarlijkse carnavalsgekte!

Bij aankomst zagen we op afstand mensen rijendik voor de ingang van de Maassilo staan. Links en rechts werden de laatste kaarten doorverkocht en aan de deur de laatste kaarten verkocht. VOL=VOL, uiteindelijk konden niet alle feestgangers naar binnen en zagen we meerdere teleurgestelde gezichtjes vertrekken. Voor de gelukkige onder ons kon het feest na binnenkomst direct beginnen!

Crazy EDM

De eerste zaal die we deze avond binnen kwamen lopen is de hoofdzaal, Crazy EDM. Op dit moment stond de goedlachse Billy the Kit de feestende bezoekers al volop te vermaken. Met de altijd even charmante MC Mitch Crown aan zijn zijde is de onderlinge chemie tussen deze heren overduidelijk. Ze hebben lol in wat ze doen and it shows! Het publiek kregen ze dan ook vol overtuiging mee en de aandacht was richting stage.

Na Billy was het de zet aan Gregor Salto welke een heerlijke latin-vibe uptempo set ten gehore bracht. Op zijn beurt werd hij weer afgelost door Quintino. Confetti werd met enige regelmaat het publiek ingeschoten en de opblaasbare haaien vlogen van links naar rechts. Zowel de danseressen on stage als een groot deel van de feestgangers zelf waren in de meest indrukwekkende en oogverblindende outfits aanwezig. Je wist soms van gekkigheid niet waar je moest kijken!

Cool urban

De Cool urban stage stond in het teken van de lekkerste R&B hits van toen en nu. De hoofdact van deze zaal was het Nederlandse urban-duo The Partysquad. Tijdens ons kijkje was het publiek in de ban van Biggi met de vocale ondersteuning van Elton Jonathan. Biggi, een ouwe rot uit het vak, kreeg alle handjes in de lucht en deze bleven in de lucht. Op en top sfeer voor de fanatieke urban liefhebbers!

Sexy Latin House

De derde en tevens laatste zaal Sexy Latin house werd vertegenwoordig door namen als o.a. Franky Rizardo, het latinlovers bekende duo Roul and Doors en Andy Foreman. De slogan voor deze area was dan ook If you’re sexy and you know it.. you are here!

Nieuw tijdens Crazy Sexy Cool was het concept van de RotJoGGies, The Funspot. De RotJoGGies werden bekend door hun lachwekkende youtube video’s, maar gaan momenteel hard. Samen met DJ vrienden Toni Rodriques, Gione, Ravitez, Giorgio Star, Seas, Jay Lima en Daim gaan ze los als een stelletje gekken in de DJ-booth.

Eindconclusie van deze avond is: zeer geslaagd. Wij zijn na een aantal uurtjes vol craziness in ieder geval helemaal klaar voor de carnavalsgekte van 2014!

Plus

  • Heerlijke carnavalsgekte
  • Erg goede line-up
  • Heel veel indrukwekkende outfits

Min

  • Helaas was vol ook echt vol

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws