Party report: Reverze: Guardians of Time [22 februari 2014]

Peter Güldenpfennig | 25 februari 2014
party reports


20140222_reverzeWat: Reverze: Guardians of Time
Waar: Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen
Wanneer: Zaterdag 22 februari
Line-up: Headhunterz, Coone, Frontliner, Zatox, Mark with a K, Angerfist, Adaro, Audiofreq, Da Tweekaz, Hard Driver, Radical Redemption Live, Mad Dog, Wasted Penguinz, Psyko Punkz, Davoodi, Frequencerz, Art of Fighters, Digital Punk, Bestien, MC Villain, MC Chucky, Atmozfears, Phuture Noize, Outbreak Live, Outlander, Neilio, Dark-E, Demoniak Live, Akyra
Reporter: Stan Klein Gunnewiek
Fotografie: Marcel van Dorst

Veelbelovend

Na de verhalen over voorgaande edities van Reverze in combinatie met de geweldige line-up deze editie moest je als hardstyle-liefhebber simpelweg aanwezig zijn bij Reverze: Guardians of Time te Antwerpen, België. Het anthem voor dit Belgische feest werd dit jaar gemaakt door niemand minder dan Audiofreq en de track zet dan ook de toon voor een avond hard feesten in twee verschillende stadions tegelijkertijd!

Aankomst

Eenmaal aangekomen in Antwerpen bij de twee stadions is het heel eenvoudig om een parkeerplek te vinden, er zijn meerdere grote parkeerterreinen beschikbaar op nog geen vijf minuten lopen van het Sportpaleis. Bij de entree was er zowel één VIP-ingang als drie normale ingangen. VIPs konden het VIP-deck gemakkelijk bereiken doordat deze tegenover de kluisjes lag, vlakbij de ingang.

Wisselen tussen stadions

Het was door twee verbindingsbruggen mogelijk om te wisselen van stadion, dit was echter nogal onhandig georganiseerd. De beveiliging hield ons in eerste instantie tegen, waardoor we een groot gedeelte van de set van Atmozfears misten. De bruggen waren daarnaast ook eenrichtingsverkeer waardoor je nogal eens stond te wachten voor je kon doorlopen.

Reverze

Opkomst Headhunterz & MC Villain

Tijdens de opkomst van Headhunterz werd er een 10.500 kg zware kubus over het publiek heen geschoven. Deze hing aan het dak en was gevuld met LED-panelen om aan iedere kant een klok weer te geven en de livestream uit te zenden. Gepaard met een hoop kabaal en een spectaculaire lichtshow verscheen mc Villain vanuit de kubus en kwam Headhunterz gelijktijdig omhoog, wat een behoorlijk vet showelement aan de avond gaf. Mede daardoor ging het helemaal los.

Radical Redemption

ReverzeNaast Headhunterz liet ook Radical Redemption in België even weten waarom hij zo geliefd is in Nederland. Hij draaide een half uur met de meest harde tracks en speelde zelfs nog wat Minus Militia-platen waardoor het publiek helemaal losging van de eerste tot de laatste minuut!

Conclusie

Reverze: Guardians of Time is weer een feest voor in de boeken, met een geweldige show en dito namen. Bass Events heeft een geweldig evenement neergezet en daar verdienen ze dan ook alle lof voor. Hoewel de hele avond tof was, is het vooral de opening van Headhunterz die ons bij blijft staan, echt een stukje stage design 2.0.

Plus

  • Gigantische stages
  • Goed geluid
  • Geweldige show
  • Veel parkeergelegenheid
  • Fantastische opening Headhunterz

Min

  • Onhandige wisselmethode van stadion
  • Drankprijs

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws