Party report: La Fuente en Kriss One, Café Philip [21 februari 2014]

Peter Güldenpfennig | 25 februari 2014
party reports


Wat: Café Philip invites La Fuente
Waar: Café Philip Tilburg
Reporters: Etiènne Slijpen en Natascha Kuiper
Line-up: La Fuente, Kriss One
Wanneer: 21 februari 2014
Fotografie: Café Philip

Waar we eerder op een dinsdag te gast waren in het café van Café Philip zijn we vanavond te gast in het clubgedeelte waar Kriss One en La Fuente zorgen voor een knallend begin van het weekend.

Café Philip

Club, café en pub, die drie woorden omschrijven Philip naadloos. Met drie verdiepingen en drie verschillende concepten wordt in het weekend en tegenwoordig ook doordeweeks het publiek vermaakt. Tevens beschikt het café over een eetgedeelte waar je diverse snacks uit de muur trekt. Alle zalen zijn vanavond geopend met in het café diverse muziekstijlen, van feestmuziek tot beukplaten, het kan er allemaal. In de Engelse pub in de kelder is er de mogelijkheid om even lekker bij te komen als je het gebeuk en het dansen zat bent.

Cafe_Philip

Club Philip

Vanavond is de club dus het terrein van Kriss One en La Fuente. Als Kriss One opwarmt is de gehele zaal nog leeg. We komen dan ook als eerste aan in de club en wagen ons al rustig op de dansvloer. Wanneer La Fuente één uur voor aanvang van zijn set arriveert, neemt hij al aardig wat mensen van beneden mee naar boven. Kriss One zorgt ervoor dat het toestromende publiek zich prima vermaakt tijdens zijn set. Om 01.00 uur is het de beurt aan La Fuente. Hij draait bootlegs en remixes van 'All of Me', 'Papaoutaei' en 'Animals'. De zaal is gezellig druk maar niet té en het publiek vermaakt zich prima. We zien dan ook veel bekende gezichten vanavond, waaronder een hoop fans van La Fuente.

De gezelligheid in de club in combinatie met de intiemere zaal op de eerste verdieping zorgt voor een huiselijke sfeer. Als slotstuk van zijn set promoot La Fuente nog even zijn nieuwe clubbanger 'Outlaw' die in april uitkomt.

Kriss One neemt hierna de decks weer over en sluit de avond af. Helaas wordt het wel wat rustiger qua bezoekers, maar dat mag de pret niet drukken. De diehards blijven lekker dansen en nemen de kans om nog even op de foto te gaan met La Fuente. Hij staat opeens zelfs air guitar te spelen met een van zijn fans!

Prijzen

Entree is zoals op de meeste avonden in Café Philip gewoon gratis en dat resulteert natuurlijk in een gevuld café, club en pub. Voor een biertje of fris betaal je hier 2,30 euro. Bij iedere twee drankjes die je bestelt, krijg je na 0.00 uur blauwe munten. Die kun je dan op een andere avond voor 23:00 uur inleveren tegen een consumptie. 

Conclusie

Wij hebben genoten en kunnen dit danscafé dan ook van harte aanraden wanneer je Tilburg bezoekt!

Plus

  • Klantvriendelijk personeel
  • Snelle service
  • Uitstekende VIP-behandeling
  • Mooie aankleding
  • Brabantse gezelligheid

Min

  • Promotie behoeft verbetering, weinig mensen wisten namelijk dat La Fuente draaide in de club en niet in het café

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws