Party report: RAWdefinition [8 maart 2014]

Rick Francissen | 11 maart 2014
party reports


msibWat: RAWdefinition
Waar: Hedon, Zwolle
Wanneer: Zaterdag 8 maart
Line-up: Radical Redemption, Thera, Deetox, Solutio & The I's, Outbreak, Re-Style, Zentiments, Proto Bytez, MC Renegade
Reporter: Stan Klein Gunnewiek
Fotograaf: Maarten Rouwenhorst & Jeroen van Duinen

De jonge maar ambitieuze organisatie High Energy Events had voor de rauwe hardstyleliefhebbers afgelopen weekend een geweldig feest in de Hedon te Zwolle. Voor slechts 15 euro werd hier een dikke line-up neergezet die je niet mocht missen!

Hedon

De Hedon ligt in de binnenstad van Zwolle, op zo’n 15 tot 20 minuten lopen van het treinstation en slechts 3 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Het verlichte logo van de club zorgt ervoor dat het geen moeite kost om deze te vinden. In de straten om de club en naast de club zelf was genoeg parkeergelegenheid, zowel met de auto als het OV is het prima te doen dus! Met een drankprijs van 2,20 euro per muntje liggen de prijzen bij de Hedon ongeveer gelijk als bij de meeste feesten.

High Energy

High Energy Events, bekend van onder andere MegaWatt, MegaBase en een eigen stage op Greenfields, heeft ook deze keer weer alles uit de kast getrokken om een goede line-up neer te zetten voor weinig geld. Met namen als Outbreak en Radical Redemption kunnen we stellen dat deze missie behoorlijk geslaagd is.

Sfeer

Eigenlijk direct bij binnenkomst zat de sfeer er al lekker in. Protobytez en Zentiments draaide heerlijke platen voordat het tijd was voor de eerste headliner van de avond. De Australische Outbreak voldeed goed aan de verwachtingen met heerlijke platen en een fijne stijl van draaien.

Thera vs. Deetox

Thera en Deetox waren aanwezig voor een vs-set en de heerlijke beukplaten van deze dj’s zorgde er voor dat dj Thera zelf ook helemaal losging achter de draaitafels. Dat was geweldig om te zien en sloeg weer over op het publiek.

 

Solutio & The I’s

Zoals de naam van het evenement beloofde was het evenement rauw, en het duo Solutio & The I’s hielden zich hier goed aan. Deze mannen schudde het publiek nog even goed wakker voor de laatste paar uurtjes en gingen samen met de mc ook helemaal los. Zelden hebben we zo’n goede set gehoord als deze!

Rookbeleid

In de Hedon is een aparte ruimte om te roken, voorzien van goed afzuigsysteem. In de zaal mocht dan ook niet gerookt worden. Nou verkondigen ze dit wel vaker, maar als het dan toch gebeurt, doen ze er niets aan. Hier was de beveiliging echter zeer alert en heeft zelfs een aantal gasten verwijderd voor het roken in de zaal, erg netjes hoe het beleid hier strak gehanteerd werd.

raw_definition

Conclusie

High Energy Events biedt een enorm goede prijs-kwaliteit verhouding op hun feesten, en dit geldt ook voor RAWdefinition. Zowel aanstormende talenten als headliners  kregen de ruimte, en dat allemaal voor een enorm schappelijke prijs. De Hedon is verder ook een erg goede locatie en de beveiliging was erg alert. Dit zorgde samen met een enthousiast publiek voor een prima sfeer, waar iedereen de ruimte kreeg om lekker los te gaan op de meest harde platen!

Plus

  • Logische indeling en ligging Hedon
  • Hoge prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede beveiliging
  • Banken om te rusten

Min

  • Traptreden in zaal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws