Party report: NU-GEN presents La Fuente

Jonas van der Meiren | 7 april 2014
party reports


nugenWat: NU-GEN presents La Fuente
Locatie: TUNNEL NIGHTCLUB, Glasgow
Wanneer: 29 maart 2014
Line Up (main room): La Fuente, Ian McBab, Jamie Murray, David Eadie, John Young, David Rogers, Myopic and Lewis McColl
Reporter: Etiènne Slijpen

Vanavond brengt de muziek ons helemaal naar Glasgow (Schotland) waar wij de Tunnel zullen bezoeken. Onze Nederlandse topper La Fuente hier voor een gig. Nu-Gen organiseert hier gemiddeld twee keer per maand een feest met iedere keer een absolute topper uit de dj-wereld. Zo stond Martin Garrix hier laatst en komt over twee weken het Spaanse supertalent Danny Avila naar Glasgow. Het belooft dus een toffe avond te worden.

Tunnel

De Tunnel is een kleine nachtclub in het bruisende Glasgow. Wat meteen opvalt is dat hier in het buitenland er minder wordt gedaan aan entertainment qua effecten. Zo vallen de lichteffecten in het niet bij de Nederlandse clubs, waar je grote led schermen, Co2 blowers en fire trowers kunt verwachten. Misschien zijn wij in Nederland wel te verwend, want de bezoekers vermaken zich ook zonder deze poespas uitstekend.

Here we, here we, here we focking go!

Als we al vrij vroeg (22:00) de club betreden is het nog erg rustig. Wel valt op dat de mensen die aanwezig zijn al helemaal uit hun plaat gaan op de beste clubbangers. Van opwarmen is hier geen sprake als tsunami door de speakers klinkt.

Elke bezoeker heeft het naar hun zin en als enkele bezoekers erachter komen dat wij uit Nederland komen zijn we directe een van de attracties. Iedereen wil met ons op de foto en wordt helemaal wild. Wij genieten van de uitgelaten Schotten en weten af en toe niet wat we meemaken.

Dan verschijnt Jamie Murray achter de draaitafels. Voor degene die Jamie nog niet kent: dit Schots dj- en produceertalent bracht vorig jaar samen met La Fuente de track Buzzing uit op het label van Laidback Luke's Mix Mash Records. Natuurlijk komt deze track voorbij en horen wij enkele nieuwe tracks die mogelijk van hemzelf zijn. Het publiek gaat helemaal los en de energie straalt over naar de dj die ook helemaal los gaat. Geweldig om te zien hoe de bezoekers genieten. Overigens zullen wij als Jamie Murray eind april naar Nederland komt een kort interview met hem beleggen.

Als La Fuente aan het roer komt gaan de mensen helemaal uit hun plaat. Iedereen wil een foto en de volle club springt en schreeuwt van geluk. La Fuente gooit de hardste beukplaten erin om de uitbundige menigte te laten springen. Zelfs een sitdown komt voorbij. Helaas is het uurtje al vrij snel voorbij en neemt hij de tijd om met alle fans op de foto te gaan.

Plus

Drankprijzen
Klasse geluidsysteem
Vip-mogelijkheden
Topsfeer

Min

Toiletten waren niet echt schoon
Plastic bekers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws