Party report: Dangerouzmind: Minus is More Label Night [11 april 2014]

Nikki Veerbeek | 16 april 2014
party reports


Wat: Dangerouzmind: Minus is More Label Night
Waar: Lucky, Rijssen
Wanneer: Vrijdag 11 april
Line-up: Crypsis & Chain Reaction Live, Radical Redemption, Tha Playah, Luna, Kold Konexion, Warface, MC Nolz
Reporter: Roy Teesing

Dangerouzmind

Dangerouzmind is een van de oudste indoor hardstyle-concepten van Nederland. De mannen die het sinds 2012 organiseren, Lars Ravenshorst en Emiel Beunk, werken hiervoor nauw samen met Lucky, The Feel Good Provider. Ze zijn de bedenkers van Focus en hebben Dangerouzmind landelijke bekendheid gegeven. Met de wildgroei aan evenementenorganisaties is het zeer belangrijk je te onderscheiden en deze mannen doet dat zeker. Ze zijn creatief en goed georganiseerd. Op elk evenement is er ook een stage speciaal ingericht voor aanstormend talent en worden tegenwoordig ook de belangen van een aantal van deze talenten behartigd. Deze organisatie zit duidelijk in de lift en heeft een mooi jaar voor de boeg, omdat ze een eigen stage hebben bij Dance Boulevard en de future stage van C.R.A.F.T. medehosten samen met onder andere Hard at Heart, NRG Vibe en Fusion. Hopelijk zien we dit jaar nog meer van ze!

Lucky

Lucky, The Feel Good Provider is een mooie, grote en overzichtelijke locatie die eigenlijk alles heeft. Ze hebben ruim zes zalen waaronder een rookgedeelte en delen die vaak als chill out en of VIP dienst doen. Tijdens dit evenement waren twee zalen in gebruik en kon er op de eerste verdieping worden gerookt. Op de eerste verdieping heb je een groot rokergedeelte met blijvend zicht op de mainstage. Helaas werd op het laatste moment de vergunning voor sluiting om vijf uur ingetrokken door de gemeente. Gelukkig werd hier snel en goed op gereageerd door de organisatie en bleef de line-up intact, doordat ze een uur eerder konden beginnen. Een klein minpunt is dat de vloeren, voornamelijk in de hal, door drinken behoorlijk glad worden. Dit is jammer en gevaarlijk. Garderobe trouwens gratis, groot pluspunt!

Get down on your knees and pray for redemption...

De stage is altijd goed aangekleed, rookmachines, vuur en een mooie show op de ledschermen. Het geweldig mooie logo van Minus is More prijkte hier bijna de hele avond op.

Meteen vanaf de start werd er stevig gedraaid en al vrij snel was het gezellig druk. De sfeer zat er meteen goed in. Een van de absolute hoogtepunten was het speciale 45 minuten live-set van the main motherfucker Crypsis en energieke draaispecialist Chain Reaction. Rauwe tracks, vette mashups, het was weer echt genieten. Dit dreamteam van Minus is More legde het grondwerk voor het ultieme sloopwerk van Radical Rolstoel, de geniale maar nieuwe act van Joey van Ingen. De oppersloopkogel liet de boxen steviger trillen dan de batterijen van Kim Holland. Er is verder goed nagedacht over de timetable van vanavond, door een andere zeer grote publiekstrekker, Warface, niet gelijktijdig met Radical te zetten. Aan het einde had het publiek dus de keuze tussen hardcore of hele dikke raw hardstyle. Beide zalen stonden nagenoeg vol en om vier uur droop het publiek tevreden en voldaan af.

Minder is zeker meer!

De mannen van Minus is More staan altijd voor uitzonderlijke hoge kwaliteit. Daarom is de link met Dangerouzmind makkelijk te leggen, zij gaan ook altijd voor kwaliteit. Met het uitverkopen van de laatste vier feesten als het sluitende bewijs. Vanaf begin tot het einde is nagedacht over inhoud, service en details, zonder uitzondering. Elk feest kan dus vertrouwen op een vaste kwaliteit en daarom is het vervelend om te moeten wachten op de volgende verrassing van Dangerouzmind. Over een ding kan ik in ieder geval wel duidelijk zijn, ik wil het niet missen!

Plus

  • Goed geluid
  • Geweldige line-up
  • Vriendelijke service
  • Breed drankenassortiment van A-merken
  • Overzichtelijke locatie met veel mogelijkheden
  • Toiletten en garderobe gratis

Min

  • Locatie is redelijk bereikbaar met OV, maar eerste trein rijdt pas 6:30 uur
  • Sluitingstijd (moeilijk wegkomen zonder auto)
  • Gladde vloeren

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws