Party report: Awakenings Adam & Joseph special [18 april 2014]

Rick Francissen | 20 april 2014
party reports


Wat: Awakenings Adam & Joseph special
Waar: Gashouder, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 18 april
Line-up: Adam Beyer, Joseph Capriati, Ida Engberg
Reporter: Cas Smit
Foto: Awakenings

De organisatie van Awakenings toverde ook dit jaar drie easter specials uit de hoge hoed voor de echte technoliefhebbers en bracht daarmee een groot aantal bekende namen naar de ‘techno tempel’, waaronder Adam Beyer en Joseph Capriati. Met zo’n line-up kon het niet anders dat het snel zou uitverkopen en dat deed het ook als eerste van de drie specials.

De geliefde technotempel

Zoals de meeste indoor Awakenings feesten werden ook deze drie gehouden in de geliefde technotempel in hartje Amsterdam. Zo groot maar zo intiem is het eerste wat in mij opkomt bij het zien van deze heerlijke locatie die prima te bereiken is voor de altijd enthousiaste bezoekers. Adam Beyer heeft zich al vaker uitgelaten over de Gashouder en zegt dan ook dat het zijn favoriete locatie is om te draaien. Met lasers, visuals en een disco bal die de lasers verder brengt dan alleen een straal weet Awake altijd een heerlijke show neer te zetten voor haar bezoekers.

Beukende & zwoele technobeats

Na een soepele entree stappen wij de tempel binnen waar de beeldschone Ida Engberg haar talent eens goed laat horen aan de feestgangers. Menig man smelt bij het kijken naar deze bloedmooie vrouw die tijdens het draaien van alle kanten gefotografeerd word. Met een lekkere set loopt de Gashouder rustig vol en maakt iedereen zich op voor de nu al legendarische zeven uur b2b set van Adam en Joseph.

Awakenings

Gezelligheid ten top

Het was een hele gezellige avond waar veel gedanst werd op de beukende beats. Als je even wilde zitten om op adem te komen kon dat op de tribune met mooi uitzicht op de stage of in de chillroom waar je even zonder harde muziek kon uitrusten. Wc’s waren er genoeg en gratis. Awakenings heeft twee grote bars  aan de zijkanten waar je snel en vriendelijk word geholpen door het personeel. Met een paar min punten van sommige medewerkers die het flirten met bezoekers of praten met collega’s belangrijker vonden dan het helpen van de mensen. Munt prijzen liggen hier op 2,75 per munt. Terug bij de set van Adam & Joseph die zeven uur lang achter de draaitafels staan dus genoeg tijd om te genieten van deze twee helden samen. Met een harde set weten de heren het publiek te bekoren en schotelen zeven uur kwaliteitstechno voor aan de feestende menigte.

In de boeken

Het was zoals gewoonlijk een avond voor in de boeken. Bij de aankondiging van dit event waren mijn verwachtingen hoog en ik kan niet anders zeggen dat die verwachtingen zoals gewoonlijk tot in de puntjes perfect werden waargemaakt door deze heren die met een geweldige set van zeven uur mijn respect maar weer eens afdwingen. De technotempel had zijn charme en het was weer heel fijn om hier te feesten.

Plus

  • Lasers
  • Geweldige set
  • Sfeer
  • Groot maar intiem

Min

  • Af en toe barpersoneel die je niet wilde helpen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws