Party report: BLISS 'Grand Opening 2014' [25 april 2014]

Rick Francissen | 26 april 2014
party reports


blissWat: BLISS 'Grand Opening 2014'
Waar: Beachclub BLISS, Scheveningen
Wanneer: Vrijdag 25 april
Line-upSunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Gregor Salto, Franky Rizardo,
Dyna, Genairo Nvilla, Roul and Doors, Biggi, Stefan Vilijn, Undercontrol, Timotheus, Anthony King, Eric Santana & Woodnox, Otis Hats, Joey Ferre, Patrick Salmon

ReporterMichiel Nonnekes
Fotografie:

Op vrijdag 25 april 2014 was de Grand opening van de nieuwe beachclub Bliss in Scheveningen. De opening werd groots aangepakt. Er waren drie area's ingericht met grote tenten om zo te kunnen genieten van verschillende dj's, waaronder het golden duo Sunnery James en Ryan Marciano.

Chaos bij wc's

De opening van deze nieuwe beachclub was niet onopgemerkt gebleven in de regio. Er stonden flinke rijen bij de ingang en het duurde even voordat je binnenkwam. Eenmaal binnen was er de mogelijkheid tot het nemen van een kluisje en het halen van munten. Voor 20 euro had je 12 munten. Bier en frisdrank was 2 munten.

Je moest voor het gebruik van de wc een bandje aanschaffen voor 2 euro. Op het eerste gezicht een goede oplossing, maar de praktijk bleek echter anders te werken. In het begin stonden er netjes toiletjuffrouwen om de bandjes te controleren maar deze waren al snel verdwenen. Er ontstond een ongeorganiseerde drukte bij de toiletten wat vaak tot ruzie leidde tussen bezoekers. De toiletten waren daarnaast ook erg vies.

De drie area's waren te bereiken via een pad. Het pad was erg smal. Er was hierdoor geen goeie doorstroming mogelijk en ook hier ontstond vaak een opstopping wat tot veel irritatie leidde. Er was bij elke area een bar ingericht. Hier was het ook erg druk, waardoor je lang moest wachten op je drank.

Van rustig naar hard

Klokslag 00:00 uur was het dan zover het golden duo werd aangekondigd door de MC. Ze wisten het publiek van begin tot eind direct te entertainen. De set zat goed in elkaar en ging van rustig naar hard. Dit maakte een hoop goed. Ook wist Bliss ons te verassen met een surprise act van niemand minder dan AfroJack. Het golden duo en AfroJack gingen B2B verder. Geniaal. De naam 'Grand opening' deed zijn naam hiermee eer aan.

Al met al een leuke aanwinst voor Scheveningen, maar zullen bij een vervolg een aantal zaken wel moeten worden verbeterd.

Plus

  • Goede sets
  • Afrojack als surprise-act
  • Sterke line-up

Min

  • Chaos bij toiletten
  • Minder goede doorstroming tussen area's

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws