Party report: Stekker in het park [zaterdag 26 juli]

Eveline Meijer | 29 juli 2014
party reports


1012271_10153895823660542_2134402424_nWat: Stekker in het park
Wanneer: zaterdag 26 juli
Waar: Voorveldse Polder, Utrecht
Line-up: Carl Craig, Octave One, Stimming en Coma
Kosten: €33,-
Reporter: Iris de Wit

Met Stekker in het park wordt de week van Studio Stekker afgesloten. Alle artiesten die deelnamen aan Studio Stekker tonen op Stekker in het park de resultaten van hun muzikale week.

De filmpjes en verslagen van Studio Stekker heb ik, zo goed als, allemaal bijgehouden en ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat: ik kan niet wachten!

Locatie

We komen aan bij de Voorveldse Polder en de rij is super lang, gelukkig was er een goede doorstroom en hoefde niemand lang te wachten. Eenmaal op het terrein zijn we een rondje gaan lopen langs het strand, de spiegel en het veld. Alles is prima aan te lopen. We halen munten en we hebben zeker 20 minuten in de rij gestaan: zonde.

Rond half vier staan we bij Chymera en het is genieten. Het strand loopt langzaam vol en de muziek bouwt lekker op!

Feest

Het wordt warm en we gaan een rondje lopen en een kijkje nemen bij de Spiegel: de feesttent. Red Cup Party is aan de gang en het is eigenlijk nog best rustig, maar dat weerhoudt niemand ervan om helemaal los te gaan. De ene (foute) hit na de andere. De boel wordt omgebouwd en het is tijd voor Singlefeestje. Kies een single, geef hem aan de DJ en hij wordt gedraaid. Ook hier passeren alle foute hits de revue.

En dan krijgen we het druk: wat een line-up! Waar moeten we naartoe? We halen een biertje en na 15 minuten wachten bij de bar, ploffen we neer bij Johannes Brecht & Stimming. Wat is dat genieten. Biertje, zon en heerlijke muziek. Na afloop gingen we naar Carl Craig en die stond ontzettend lekker te knallen. Mijn verwachtingen waren hoog en deze heeft hij zeker waar gemaakt.

Om 19.00 uur kwam de rouwstoet van MH17 over de A27, vlak langs Stekker, en uit respect werd de muziek uitgezet. Mooi gebaar van Stekker.

De avond

Alexander III pakte daarna de set op, het publiek ging helemaal los en niemand stond stil! Het wordt al laat en we besluiten om eten te halen, maar overal staat een lange rij. Daar waar geen lange rij stond, werden we geadviseerd om ergens anders eten te halen, omdat het waarschijnlijk te lang zou duren. We besluiten nog wat drinken te halen, weer 15 minuten wachten (het scheelt dat er gezellige mensen in de rij staan) en er een eind aan te breien bij Mind Against. Heerlijke techno op het strand, voetjes in het water of niet, met een drankje en een ijsje, was dit een mooie afsluiting van de dag.

Conclusie

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op Stekker in het park. De line-up was heerlijk en de locatie bood genoeg schaduw met dit benauwde weer, maar ook genoeg plaatsjes in de zon voor de zongenieters. Het was alleen erg jammer dat we besloten hebben eerder weg te gaan, omdat er te lange wachtrijen waren bij de bar en bij het eten. De drukte zorgde er zelfs voor dat we geen eens meer drinken wílden halen. Erg jammer.

Plus

  • Line-up
  • Locatie

Min

  • Lange wachtrij bij de munten
  • Weinig en langzaam personeel bij de bar
  • Lange wachtrij en langzame service bij het eten

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws