Party report: Superhelden en superschurken [donderdag 4 september]

Joni Hendrix | 8 september 2014
party reports


introfeest posterWat: Introfeest: Superhelden en superschurken
Waar: Central Studios, Utrecht
Wanneer: donderdag 4 september 2014
Line-up: Pesto Rosso, Æcium, Hitjeskanon, Dr. Papasov & MC NAS-T, GirlsLoveDJs en Paul Mayson
Reporter: Lobke Ruijs

De afgelopen tijd wemelde het van de introductieweken en feesten in heel Nederland. Wij besloten bij een van de laatste introfeesten te gaan kijken. Met als locatie Central Studios en een prima line-up beloofde het in iedere geval een leuke avond te worden.

Opwarmer Æcium

Bij binnenkomst draaide Æcium, een nog onbekende naam in de scene, maar eentje die zeker kwaliteiten heeft. Hij draaide een set met een goede opbouw en had een verassende plaatkeuze. De deephouse-achtige melodieën zorgde voor een fijne opwarming. Er werd meteen gedanst en de zaal stroomde langzaam steeds voller.

Feest!

Rond middernacht nam Hitjeskanon de draaitafel over. Het was een wat onverwachtse omschakeling. Van deephouse naar 'Rainbow In The Sky' van DJ Paul Elstak was even wennen. Gelukkig wende het publiek er erg snel aan en stond binnen vijf minuten de hele zaal fanatiek te springen en te feesten. Toen het publiek al aardig op dreef was, verschenen Dr. Papasov & MC NAS-T op het podium. MC NAS-T zweepte de zaal fanatiek op. De confettikanonnen vlogen in het rond, een CO2-gun kwam tevoorschijn, het feestje draaide op volle toeren. Verschillende dames (en heren) belandden op schouders van een ander, wat een erg komisch gezicht was.

GirlsLoveDJs deden zeker niet onder aan Dr. Papasov & MC NAS-T. Moeiteloos hielden ze de sfeer vast en ging het feest in volle gang verder. Uiteindelijk aan Paul Mayson de eer dit feestje af te sluiten. Wederom, met veel succes.

Organisatie

Ondanks dat het eigenlijk maar “een  introfeestje” was, was er flink uitgepakt. De locatiekeuze was perfect. De zaal stond helemaal vol, maar niet té vol. Je kon er nog prima dansen en zowel bij de bar, als bij de wc’s en de muntenverkoop hoefde je nergens lang te wachten. Het voordeel van een studentenfeest zijn de prijzen. Een muntje kocht je voor slechts 2 euro, erg goedkoop in vergelijking met andere groots georganiseerde feesten. Je toegangsbewijs kon je ook voor een studentenprijsje kopen: slecht 5 euro in de voorverkoop en voor 7,50 euro kon je een kaartje aan de deur bemachtigen. Daarnaast kreeg je bij binnenkomst geheel in stijl direct een gekleurd maskertje aangeboden.

Conclusie

Zonder enige twijfel kunnen we stellen dat het een geslaagd feestje was. De sfeer was gezellig, er werd volop gedanst en gefeest. De promotie vooraf had wel beter gekund. Slechts enkel een Facebook-event zorgde voor wat communicatie. Het aantal bezoekers dat volgens hun pagina zou komen, was relatief erg laag. Gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee en stond de gehele zaal vol met enthousiaste partygangers!

Plus

  • Leuke sfeer
  • Prima line-up
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Min

  • Slecht gepromoot

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws