ADE party report: Loveland Loft invites Yoshitoshi [15 oktober 2014]

Eveline Meijer | 16 oktober 2014
party reports

 

 

Loveland LoftParty: Loveland Loft invites Yoshitoshi
Locatie: Canvas op de 7e, Wibautstraat 150, Amsterdam
Datum: 15 oktober 2014
Line-up: Sharam, Pleasurekraft, Anthony Attalla
Reporter: Michiel

 

 

Op woensdag 15 oktober 2014 ging de negentiende editie van het Amsterdam Dance Event van start en het belooft weer een grootse editie te worden. Er komen in deze dagen ruim 2200 artiesten optreden op 85 verschillende locaties. Ons avontuur begon woensdagavond, toen we aanwezig waren bij het feest Loveland Loft Invites Yoshitoshi recordings.

Unieke locatie

Dit was een geweldige start van ons ADE avontuur: we begonnen op een absoluut unieke locatie. Het feest werd gehouden op de zevende etage van het volkshotel, wat een fantastisch uitzicht had op Amsterdam. We moesten bij binnenkomst met de lift en terwijl we op weg waren naar de zevende etage ging een gedachte door onze hoofden: 'Zevende etage? Zevende hemel?' Geen idee of het zo bedacht was, maar het gaf ons een speciaal gevoel. Het feest kon beginnen!

Aangekomen op de zevende etage werd er gewezen waar je moest zijn. Linksaf voor de Loft en rechts was een ruimte gecreëerd voor special invites. We gingen linksaf door de klapdeuren en kwamen direct in het feest. Daar werd al snel duidelijk dat we getuige zouden worden van een mooi Loveland feest.

Mooi uitzicht

In het midden van de dansvloer was een bar waar om heen gelopen en gedanst kon worden. Alles er omheen was van glas, waardoor je een mooi uitzicht had over Amsterdam. We bestelden wat te drinken en rekende voor één bier en een Desperado €7,50 af. Wat fijn was, was dat je geen munten hoefde te halen en gewoon kon afrekenen met losgeld of met je pinpas.

Intiem feest

Voor deze editie van Loveland Loft waren Anthony Attala, Sharam en Pleasurekraft ingevlogen. De setting was klein, maar daardoor kreeg je een heel intiem feest. Er stond een kleine dj-booth die werd ondersteund door wat subtiele lichteffecten. Je stond bijna neus aan neus met de dj's. Dit gaf een mogelijkheid voor interactie tussen de dj's en hun fans. Super tof!

Het is moeilijk om een favoriete set of nummer uit te kiezen. Bij alle drie de dj's was de vloer vol en ze draaiden allemaal fenomenaal. Het was super leuk om weer eens bij een kleiner feest te zijn.

Toilet

Ook was er een 'extra' stage die je via een trap kon bereiken. Deze heette 'Toilet'. De entree was vijftig cent voor een kort verblijf. Was je van plan om vaker te komen, dan kon je twee euro betalen. Ik noem dit met recht, en uiteraard grappig bedoelt, een extra stage: er was daar ook echt een feest. Er stond lekkere muziek aan en een super enthousiaste toiletdame die werd ondersteund met disco verlichting.

Ook het publiek bij Loveland Loft was leuk en gezellig en deze avond had weinig tot geen slechte punten. Dit feest komt absoluut in mijn top tien! Loveland bedankt en tot volgend jaar!

Plus

  • Goede muziek
  • Kleine en intieme setting
  • Betalen met cash en pin

Min

  • Warm

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws