ADE Party report: Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy by Nature [17 oktober 2014]

Rick Francissen | 22 oktober 2014
party reports


Sexy By NatureWat: Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy by Nature
Waar: Escape, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 17 oktober
Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, DubVision, Michael Brun, Kill the Buzz, Jaz von D, Randy Vicious
Reporter: Cas Smit
Fotografie: Rolf Maas

Bij het binnenkomen in de Escape komt er altijd een soort van luxe gevoel over je heen. Escape is dan ook wel een vrij luxe club. Helaas is het personeel niet heel klantvriendelijk, waardoor dat gevoel van luxe snel afneemt.

Het valt ons na binnenkomst meteen op dat er steeds vaker teveel kaarten worden verkocht voor een event. Vanavond was dat zeker ook weer het geval. Gelukkig worden we door Dubvision goed ontvangen op het gebied van muziek.

Dubvision warmt een herfstig Amsterdam op

Dubvision, je zal er vast wel eens van gehoord hebben. De twee Nederlandse broers die je waarschijnlijk kent van het nummer ‘All By Myself’ komen uit de kweekvijver van Spinnin' Records.

Loveland Deep Dish

De muziek van Dubvision komt altijd goed naar voren en helemaal in een club met een goed geluidssysteem. Ook vanavond warmen de broers de Escape goed op met een stevige set met lekkere vocals in de breaks en een goede drop. Het publiek spaart de krachten wel een beetje voor de set van Sunnery James & Ryan Marciano, maar de jongens Dubvision laten zien wat ze in huis hebben en geven een goed visitekaartje af aan het publiek.

Sunnery James & Ryan Marciano in de spotlight

Loveland Deep DishDeze heren hebben in de periode dat ze draaien een status en een sterk imago opgebouwd. Met een stijl die niet echt te benoemen is, weten ze het publiek altijd wel los te gooien. Ook vanavond, ondanks dat er weinig ruimte was om te bewegen.

Om wat vrijer te zijn in het doen en laten verplaatsen wij ons naar boven waar het ietwat rustiger was. Ik heb Sunnery James & Ryan Marciano al meerdere keren horen draaien en ik ben altijd wel enthousiast over ze. Toch ben ik over de set van vanavond niet echt te spreken. De overgang van tracks was vaag en gewoon niet kloppend, de drops waren zoals gewoonlijk lekker, maar de set liep gewoon niet goed. De energie die de mannen overbrengen op het publiek zorgt er dan toch nog voor dat het publiek los gaat.

Afsluiting van een avond Sexy By Nature

Na Sunnery James & Ryan Marciano was het aan Michael Brun om de avond goed af te sluiten. Met zijn progressive sound weet hij het publiek altijd wel op te zwepen en nog even te laten dansen. Normaal een lekkere opwarmer maar nu een lekkere afsluiter. Nu de avond bijna tot een einde is gekomen, wordt het wat rustiger in de Escape waardoor het bewegen op de muziek ook weer mogelijk werd.

De 22-jarige jongen die zijn jeugd doorbracht op Haïti krijgt support van diverse grote artiesten als Avicii, Hardwell en Ferry Corsten. Een aanwinst voor de dancescene en een belofte voor de toekomst.

Plus

  • Lekkere drops
  • Verhouding tussen mannen en vrouwen
  • Goede set Dubvision en Michael Brun

Min

  • Chagrijnige dames bij de garderobe
  • Teleurstellende set Sunnery James & Ryan Marciano
  • Te druk
  • Dramatische MC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws