Party report: Don't Let Daddy Know | Antwerp [25 oktober 2014]

Rick Francissen | 26 oktober 2014
party reports


Don't Let Daddy KnowWat: Don't Let Daddy Know | Antwerp
Waar: Sportpaleis, Antwerpen
Wanneer: Zaterdag 25 oktober
Line-up: Showtek, Laidback Luke, Sander van Doorn, DVBBS, Blasterjaxx, Ummet Ozcan, Sem Vox
Reporter: Jochem Bos
Fotografie: Chovan Amin

Vandaag was het dan zover: Don’t Let Daddy Know in Antwerpen. Na eerdere edities te hebben bezocht op Mysterland en in de Ziggodome, was ik benieuwd hoe deze editie zou zijn. De stage was weer helemaal volgens het Don’t Let Daddy Know concept opgebouwd met de kleuren zwart, rood en wit en de vrouwenstem die het publiek toesprak tijdens de opening van elke dj. Echter waren er dit keer geen danseressen op het podium aanwezig, wat in vorige edities wel het geval was.

Qua line-up werden de bezoekers aardig verwend. Zo traden er grote namen uit de DJ Top Twintig op zoals Showtek, Blasterjaxx en DVBBS. In het Sportpaleis konden bezoekers consumptiebonnen kopen. Een biertje kostte omgerekend drie euro en een wijn zes euro, wat in mijn ogen toch echt te prijzig was. De prijs van een kaartje viel daarentegen met €32- (early-bird) mee.

https://www.youtube.com/tZ6Op5vHAhA?list=UUz-emJc9M3W8htYCQ6zXyTA

Artiesten

Sem Vox trapte de avond af met een twee uur durende set. Hierin warmde hij het publiek goed op en liet zijn nieuwe nummer ‘Hurricane’ horen aan het publiek. Daarna was het de beurt aan Sander van Doorn. Deze legende nam het publiek mee in een geweldige set.

Om een uur trad Blasterjaxx aan. Deze gasten schoten de afgelopen twee jaar als een komeet omhoog en mogen zichzelf de nummer dertien van de wereld noemen. Het gave aan de set van deze mannen was dat zij snel switchten van nummers en zeer gevarieerd draaien. Het publiek ging vanaf deze set ook helemaal los.

Showtek nam het na een uur over van Blasterjaxx en een andere legende, Laidback Luke, trad om drie uur aan. Deze laatst genoemde viel onder andere op door de perfecte mixes en scratches, wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet tijdens live sets.

Om drie uur (wintertijd) was het tijd voor mijn persoonlijke favoriet: DVBBS. Dit prettig gestoorde Canadese duo maakt van elk optreden een waar spektakel en hun nummers zijn wereldwijd bekend. Ze lieten het publiek onder andere hun nieuwste track ‘Pyramids’ horen en het publiek reageerde laaiend enthousiast. Ook kwamen er andere hits voorbij, zoals ‘Goldskies’, ‘Stampede’ en ‘Immortal’.

Na DVBBS mocht Ummet Ozcan de avond in stijl afsluiten en dat deed hij dan ook. Zijn nieuwe track ‘The Wolf’ samen met Dimitri Vegas & Like Mike, afkomstig uit de film ‘The Wolf of Wallstreet’, sloeg goed aan bij het publiek.

Conclusie

Deze Don’t Let Daddy Know versie deed zijn naam zeker weer eer aan. Ik zou zeker nog een keer een Don’t Let Daddy Know feest bezoeken, omdat het concept, de sfeer en de artiesten mij erg aanspreken.

Plus

  • Sfeer
  • Line-up
  • Betaalbare tickets

Min

  • Weinig wc's
  • Erg dure consumptiebonnen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws