Michiel

Jelle de Melker | 17 november 2014
party reports

 

 

Tijdens een zoektocht naar goede feesten en clubs kwam de 33-jarige Michiel op de website van Clublife Magazine terecht. ‘Ik zag daar dat jullie reporters zochten en ik ging dat weekend naar Loveland Weekender. Toen besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en jullie te e-mailen met: “ik ga daar naar toe, hebben jullie daar al een reporter voor en vinden jullie het leuk als ik er een stukje voor schrijf?” Het antwoord was “ja graag” en zo begon Michiel als reporter bij Clublife.

 

 

Michiel is vanaf dat moment aan de slag gegaan als reporter. Hij kwam niet op de minste feestjes voor ons. Zo was hij te vinden op de opening van Beachclub Bliss, Pacha Festival, Dance4Life 10 Years, Awakenings, Dance Valley, DGTL Presents Paradise en twee edities van Loveland tijdens het Amsterdam Dance Event.

Je kan wel zeggen dat Michiel een party ganger is. Tijdens het Amsterdam Dance Event is hij maar liefst drie avonden voor ons op pad geweest! En natuurlijk bezocht hij daarvan twee events van zijn favoriete organisatie 'Loveland'.

Als actieve party-reporter heeft hij dan ook een tip voor beginnende reporters: kritisch zijn. Dit past hij dan ook altijd toe. Zoals hij zelf zegt:'Wees dus ook niet bang om er af en toe een kritische noot in te plaatsen. Je loopt er principe niet voor de organisatie, maar voor Clublife Magazine.'

Benieuwd naar meer van Michiel? Check zijn eigen pagina!

Ben jij ook iemand die niet vies is van een vet feestje en graag zijn ervaring deelt met alle party animals? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe reporters. Stuur een mailtje naar info@clublifemagazine.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws