Party report: Latin Village Pin-Up Couture [29 november 2014]

Rick Francissen | 3 december 2014
party reports


Latin VillageWatLatin Village Pin-Up Couture
Waar: Central Studios, Utrecht
Wanneer: Zaterdag 29 november
Line-up: Tokyoboss, Andrew Mathers, Mell Tierra, MarllDexx, The South, La Fuente, D-Rashid, Cleyton Barros, Gregor Salto, Motafied Beatz & MC Me, Boogshe, SMP, Weslo, Flava, Rochelle Perts, Abstract, Snelle Jelle, Kuddedieren, Melodee, SalSer Salsaschool, Incognito, Rojo, DJ - JMB, Yuchi, Panchito
Reporter: Mariska van den Hout

Het feest waar alle vrouwen alles voor uit de kast halen om er zo sexy mogelijk uit te zien heeft weer plaats gevonden. Afgelopen zaterdag 29 november was het tijd voor indoor editie van Latin Village.

De avond begon al goed. Bij aankomst werden de bezoekers ontvangen met de warme klanken afkomstig uit de SalsaLounge. De bezoekers kwamen overal uit Nederland vandaan, zo waren er zelfs mensen uit Maastricht en Groningen die het feest kwamen bezoeken. Daar waar je bij veel uitgaansgelegenheden lang moet wachten bij de kaartcontrole, was er hier een goede doorstroom. Hoewel de lockers iets groter hadden gemogen, kreeg iedereen de gelegenheid om zijn of haar waardevolle spullen veilig op te bergen in een locker, om vervolgens zorgeloos de dansvloer op te gaan.

Stages

De avond begon rustig, maar rond half één begonnen de zalen vol te stromen. Het was overduidelijk dat de knappe heren en de dames met roodgestifte lippen en hoge hakken veel tijd hadden besteed aan hun uiterlijk. Zij konden er voor kiezen om drie verschillende stages te bezoeken. In de SalsaLounge konden de bezoekers genieten van onder andere heerlijke Salsa, Kizomba- en Bachata-muziek. Tijdens de workshop Kizomba lieten zowel de mannen als de vrouwen zich sensueel bewegen op de beat. Hoewel deze zaal wat aan de kleine kant was, werd de sfeer er niet minder op. Bij de Raw & Live stage konden de bezoekers genieten van diverse dj’s en toffe mc's. De stage van Dos By D-Rashid stond helemaal afgeladen met feestende mensen. Op deze stage zorgde onder andere La Fuente, D-Rashid en Gregor Salto voor blije gezichten in het publiek.

https://www.youtube.com/Vq34aKWZP3Y

Organisatie

De organisatie heeft niets te wensen overgelaten. Naast dat iedereen diverse lekkere drankjes kon bestellen, was er ook de mogelijkheid om iets te eten. Voor elf euro kreeg je vier munten. Voor een glas fris of bier betaalde één munt en dat is omgerekend €2,75. Voor de wc moest er op dit feest ook eenmalig één muntje betaald worden, zodat je de rest van de avond op vertoon van je verkregen stempel de wc onbeperkt kon bezoeken. Je drankje mocht je hier helaas niet mee naar binnen nemen. Ook is er aan de rokers onder ons gedacht op dit feest. Wanneer je de behoefte had om te roken, kon je de ruime rookruimte bezoeken gelegen bij de Dos By D-Rashid stage. De security was duidelijk aanwezig en greep in wanneer zij het gevoel kregen dat dit nodig was.

Hoewel de heenreis soepel verliep, was het 's avonds niet mogelijk om de trein te pakken vanaf het dichtstbijzijnde station. Wel stonden er voldoende taxi's die je voor ongeveer twintig euro naar Utrecht Centraal kon rijden om daar vervolgens je weg naar huis te vervolgen.

Kortom, een heerlijk feest dat wat mij betreft zich nog vele jaren mag herhalen.

Plus

  • Geen rijen bij ingang en muntverkoop
  • Voldoende security aanwezig wanneer nodig
  • Leuke workshops
  • Genoeg bars
  • Meerdere toiletten
  • Mogelijkheid om te eten

Min

  • Kleine SalsaLounge
  • Dure munten
  • Drankje buiten laten staan bij toiletbezoek
  • Kleine lockers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws