Party report: Voyeur [6 december 2014]

Rick Francissen | 10 december 2014
party reports


Voyeur posterWat: Voyeur
Waar: Heineken Music Hall, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 6 december
Line-up: Tchami, Housequake, Benny Rodrigues, Mitchell Niemeyer, Aaron Gill, Jaz von D, Eva Young, Delivio Reavon, Alpharock, Mister Vi, MC Gee
Reporter: Sasha Dijkhoff
Fotografie: Ashley Audhoe

Op 6 December bracht het partyconcept VOYEUR haar feest naar een totaal nieuwe locatie. Na edities in AIR Amsterdam was het tijd voor een andere, vooral grotere plek. Met de slogan 'house music is back!' werd het concept naar de Heineken Music Hall gebracht.

Eva young

Eva Young staat bekend om haar liefde voor progressive house, techhouse en deephouse. Sinds zij is doorgebroken als dj in het Amsterdamse house-wereldje verschijnt ze steeds meer in clubs. Ook aan het publiek van Voyeur liet ze horen wat ze zoal in huis had. Met een lekkere diverse set warmde ze het publiek heerlijk op voor wat komen gaat.

Voyeur

Aaron Gill, Mitchell Niemeyer en Delivio vormen samen het trio Voyeur. De residents stonden maar liefst twee uur lang achter de decks waarbij diversiteit de boventoon voerde. Niet dat het een set was vol onbekend werk, want er kwam ook genoeg bekend materiaal langs van onder meer Showtek en Armin van Buuren, maar gelukkig was er in hun set ook meer dan genoeg ruimte voor andersoortige tracks, zoals van Kryder & Tom Staar bijvoorbeeld.

Voyeur_1

Het feest waar Tchami wel kwam opdagen

Over Tchami valt nog wat te zeggen. Blij was het Nederlands publiek de laatste tijd niet met de fransman. Na op Lief Festival en Glow In The Dark Maassilo last minute te hebben gecanceld was het even billen knijpen. Word het weer een 'no show' dit keer? Op zijn facebook pagina zag het er in ieder geval veelbelovend uit na een aankondiging voor Amsterdam. Het zou een setje met 'some exclusive new music' worden. Dit mag ook wel aangezien hij nog wat had goed te maken met zijn Nederlandse following. De beste man en tevens mijn persoonlijke favoriet verscheen om 04:00 uur stipt gewoon in de booth. Tchami, al dat gecancel, alles is vergeven en vergeten na zo een topset met heerlijke nieuwe exclusives! Zorg er maar voor dat je er op Valhalla ook staat, na vandaag smacht ik namelijk naar meer!

Entertainment

Voyeur_2Het entertainment van de avond zat goed in elkaar. Er werden de welbekende glowsticks uitgedeeld wat een en ander sowieso feestelijker maakt. Ook zweefden er doorzichtige balonnen door de lucht met lichtjes erin. Tijdens de set van Voyeur werd er een sit-down gedaan waarna er een enorm doek met daarop het logo van VOYEUR over het publiek ging. Da's weer eens wat anders! Verder was er vuur, confetti, slingers en rook aanwezig. Door de organisatie zelf werd er nieuw licht- en laserwerk beloofd en dit was te merken! Vooral tijdens de set van de residents werd er een waanzinnige lasershow gegeven. mijn complimenten voor de organisatie, want de zaal zag er enorm gaaf uit!

Plus

  • Goede line-up
  • Vette licht- en lasershow
  • Verschillende soorten House muziek

Min

  • Geen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws