Party blog: Bloomingdale XXL - Grand Opening 2015 [zondag 15 maart 2015]

Eveline Meijer | 17 maart 2015
party reports


BloomingdaleWat: Bloomingdale XXL ‘Grand Opening 2015’
Waar: Beachclub Bloomingdale, Bloemendaal aan Zee
Wanneer: Zondag 15 maart 2015
Line-up: Franky Rizardo, Gregor Salto, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Michael Mendoza B2B Stefan Vilijn, Devilio Redondo, Timotheus, Angill, Simon Kidzoo, Aphex Deep, MC Roga, Taylor MC, Live on Percussion; Cleyton Barros.
Blogger: Shirley van der Bilt

Het zomerseizoen is in zicht en dat betekent dat we onze festivalagenda weer kunnen gaan invullen. Allemaal erg leuk, maar het duurt natuurlijk nog even voordat het zover is (helaas!). Toch kunnen we tot die tijd (en de rest van de zomer) gaan genieten van zomerse feestjes. Want ondanks dat de lente zelfs nog officieel moet beginnen, gaf Beachclub Bloomingdale afgelopen zondag het startsein voor het zomerseizoen tijdens Bloomingdale XXL ‘Grand Opening 2015’.

De zon liet zich totaal niet zien afgelopen zondag, maar dat hield ons niet tegen een kijkje te nemen bij de zoals elk jaar uitverkochte opening van Bloomingdale. Wij hadden wel zin om ons weekend af te sluiten met een zomers tintje. Dus op naar Bloemendaal aan Zee!

Bij aankomst konden we snel door naar binnen en aan het begin van de rij konden we een plasbandje voor twee euro aanschaffen. Bloemendaalse prijzen maar wel zo handig, dus bandje om en naar binnen. Bij binnenkomst was het binnen gedeelte van de club al aardig gevuld en werden we verrast met een dame achter de draaitafels: Angill. Na snel de jassen in een kluisje te hebben gelegd (twaalf euro inclusief vijf euro borg) en een drankje gehaald te hebben, hadden we dankzij de draaikunsten van Angill niet lang nodig om in de stemming te komen. Na een uurtje begon het binnen aardig vol te lopen, dus begaven we ons naar de buitenarea die deze avond was overdekt. Top geregeld, want van de kou was hierdoor niets te merken. Timotheus was hier het publiek al lekker warm aan het draaien. Het duurde dan ook niet lang voordat het in het overdekte gedeelte vol stond.

Locatie

Bloomingdale, direct aan zee gelegen, is een mooie beachclub waar je in het zomerseizoen lekker kan genieten van een hapje en drankje op het terras. Zondags is er altijd een feestje waarin je zowel binnen als buiten van verschillende dj´s kunt genieten en waar ook regelmatig grotere feestavonden worden georganiseerd. Met de auto is het makkelijk bereikbaar. Dit keer konden we nog gratis parkeren maar vanaf 1 april betaal je wel parkeergeld. Het parkeertarief is dan 2,25 per uur met een maximum van vijftien euro per dag. Wel sta je dan praktisch om de hoek geparkeerd! Op een avond als deze zijn er ook vip-tafels te reserveren.

Muziek & Sfeer

Dat de zon zich niet liet zien, maakte voor een groot deel van de bezoekers in de keuze van hun outfit die avond niet uit. Met de latin house en eclectic leek het hierdoor stiekem wel een zomerse avond. Een ietwat drukke sfeer, maar wel gezellig. Aan de line-up was ook voldoende aandacht besteed. Franky Rizardo en Gregor Salto waren hier toch wel de headliners van de avond en samen met Angill hadden zij dan ook de beste sets. De lichtshow en danseressen in zomerse outfits gaven de avond nog meer sfeer.

Een geslaagde opening!

Al met al kunnen we zeggen dat het een geslaagde opening was voor Bloomingdale. Dat het uitverkocht was, was op gegeven moment ook wel te merken aan de temperatuur. Zowel binnen als in de overdekte buitenarea. Ondanks de volle tent kon je bij de bar redelijk snel een drankje bestellen. Alleen voor de dames wc stond de gehele avond een lange rij. Echter waren er buiten extra toiletten neergezet en kon je onder een heater even in de buitenlucht staan. Op de organisatie valt dan ook niets aan te merken. Toch hadden we niet echt door dat we op een feestje waren langs zee, maar gezien de weersomstandigheden is dat ook niet gek. Wat ons betreft mag de zon dus snel gaan schijnen zodat het ultieme zon, zee, strand gevoel dat hoort bij een feestje als deze nog meer tot zijn recht komt.

Plus

  • Ondanks geen zon toch een zomers tintje
  • Geluid
  • Goed georganiseerd
  • Parkeren naast de deur

Min

  • Geen zon
  • Temperatuur
  • Geen pinmogelijkheid, drankjes moeten contant worden betaald.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws