Party blog: Paaspop [zaterdag 4 april 2015]

Eveline Meijer | 8 april 2015
party reports


PaaspopWat: Paaspop
Waar: Schijndel
Wanneer: zaterdag 4 april 2015
Line-up: O.a. Anouk, Rudimental live, The Kooks, Camo & Krooked, Dotan, Kensington, Selah Sue, Lacuna Coil
Naam blogger: Iris de Wit
Fotografie: Marleen van Dinther

Na alle blubberverhalen van Paaspop-bezoekers die mij voorgingen, mocht ik het vandaag zelf ervaren. Bepakt met een regenponcho, kaplaarzen en vier lagen kleding stapten we in de auto en de eerstvolgende keer dat we uit de auto gingen, was in Schijndel om de auto uit de blubber te duwen. Gelukkig was ik maar één dag ervaringsdeskundige in de blubber, want om in deze rotzooi te kamperen voor drie dagen lang: nee, bedankt.

Paassfeer

Maar na de behulpzame mensen op het parkeerterrein en de gezelligheid die het met zich meebracht, zit de paassfeer er goed in. Dit is gelukkig de hele dag zo geweest. De gezellige en sfeervolle aankleding van het terrein, de vriendelijkheid van het personeel en de muziek zorgen voor een mooi totaalplaatje.

Line-up

Ik ben erg bij dat ik op de zaterdag naar Paaspop mocht. De line-up was dan ook fenomenaal met een erg breed muziekaanbod. Met de prachtige stem en donkere nummers van Kovacs, naar de beats en danspasjes bij Broederliefde, dan weer de gierende gitaarstukken tussen de hits van Jett Rebel door met als afsluiter voor mij: het feest dat plaatsvond in de bomvolle Apollo bij Typhoon. Blazers, beats, feest.

We Are Electric

Maar tussen al deze prachtige artiesten was het tussendoor ook vaak tijd voor dikke deephouse en stampende techno in de Stardust-tent van We Are Electric. Het begon wat langzaamaan met een tent die voor een kwart gevuld was bij Kölsch. Persoonlijk vond ik hem wat traag op gang komen, maar naarmate het later werd, was het niet teleurstellend. Hierna kwam Gorgon City de tent vullen met hun muziek en ik denk dat iedereen, ook als je niet van deephouse houdt, het hier naar zijn zin had kunnen hebben. Ik heb in elk geval goed gedanst (met spierpijn als gevolg).

Bij Joris Voorn werd het pas echt druk in de Stardust-tent: groot gelijk, want wie wilt dat missen? En ook hier was geen tijd om stil te staan, Joris ging er lekker tegenaan. Persoonlijk had ik Joris Voorn liever later op de avond gezien, zodat hij wat rauwer tekeer kon gaan. Maar daar was Modeselektor (lekker stampen en met aan het eind van zijn set onnoemelijke herrie) en Dave Clarke (lekkere harde techno) voor geboekt.

Conclusie

Van het vriendelijke personeel: 'Wil je weten hoe pittig het eten is? Proef maar!' of 'Blijf je niet te lang in de kou zitten, meissie!' tot de fenomenale line-up en de gezellige aankleding en activiteiten op het terrein, heb ik erg genoten op Paaspop. De muntprijs was €2,50 en een goede maaltijd was wel snel drie muntjes: best duur, maar wel erg lekker! Paaspop was prachtig en het festivalseizoen is geopend!

Plus

  • Line-up
  • Aankleding terrein
  • Vriendelijk personeel

Min

  • Beetje duur
  • Blubber wat door de planken omhoog spatte

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws