Helemaal Chill op het Blauwe Gras

Mark Hofman | 4 september 2015
party reports


Afgelopen weekend was het weekend van Mysteryland!  Het langstlopende electronische dancefestival  ter wereld. Dit jaar was de tiende editie van dit grote festival.  Het werd dubbel gevierd want voor het eerst duurde het festival 2 dagen. Dit betekent dat je om 23:00 uur niet naar huis gaat, maar lekker door knalt bij de Red Bull Playground op de camping! Red Bull heeft Blauw Gras verkozen om een eigen stage te hosten.

Blauw Gras

De gehele programmering en het thema van het podium lag in de handen van Blauw Gras. Het concept dat Blauw Gras hanteert is al jaren een succes in club Poema in Utrecht. Ook gaven ze een feest in Amsterdam wat gelijk was uitverkocht, en dan te bedenken dat ze zijn begonnen met polder- en tunnelraves onder de A12. Een hele grote ontwikkeling die doorgegaan is tot Mysteryland.

Blauw gras staat voor House en Techno uit de jaren 90. Nationaal of internationaal, iedereen krijgt plek in hun propositie, al moet je wel in het straatje passen van Blauw Gras. Patrick Topping is een goed voorbeeld. De dj is door de organisatie naar Nederland gehaald toen hij nog onbekend was. Op dit moment heeft de dj veels gigs op Ibiza.

11218551_869033376466942_767192961910983661_o

 

Kick-off

Vrijdag liepen er veel blauwe geklede mensen over het terrein om de festivalgangers kennis te laten maken met het concept. De aftrap werd om 19:00 uur gegeven door CHAIBA. Ook Ronnie Flex en Lil kleine waren van de partij en performde hun zomerhit: 'Drank & Drugs'. De avond werd afgesloten door een heerlijke set van De Sluwe Vos.

We gaan nog niet naar huis

Nadat Mysteryland op zaterdag was afgelopen, ging het feestje op de camping nog door tot 02:00 uur. De line-up van deze avond was ook niet mis: Carlos & Sandrien begonnen om 21:30 en werden afgelost door Michel de Hey en Benny Rodriques. Een erg bijzondere performance omdat de twee samen een gig verzorgde. De twee dj's zorgde voor heerlijke muziek waarbij je voeten automatisch begonnen te dansen. Na een paar drankjes schoten we de tent weer in met een voldaan gevoel. Wat een goede afsluiting was dit!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws